Marijini obroci: U nedjelju aukcija modnih komada hrvatskih dizajnera

Piše: CroModa, Foto: Zvonimir Ferina
Objavljeno 17.05.2016.

201

Početna cijena svakog predmeta bit će 120 kn, što je dovoljno da jedno dijete prima topli obrok u školi godinu dana

U sklopu humanitarne utrke u organizaciji Marijinih obroka koja je na programu u nedjelju će se u Maksimiru održati i aukcija za modne predmete poznatih hrvatskih dizajnera Neba, Pavlina, Elfsa, Ivana Alduka, Sare Lončarić, Salut dizajna i Zorana Aragovića. Početna cijena svakog predmeta bit će 120 kn, što je dovoljno da jedno dijete prima topli obrok u školi godinu dana. Sav prikupljen novac donira se Marijinim obrocima.

Zahvaljujući volonterkama i fotografu Zvonimiru Ferini snimljene su i fotografije svih odjevnih predmeta koji će biti na nedjeljnoj aukciji.

Marijini obroci međunarodna su organizacija koja danas daje hranjivi obrok za više od milijun najsiromašnije djece svakoga školskog dana u 12 zemalja na 4 kontinenta.

Drugu godinu zaredom u Maksimiru se organizira humanitarna utrka "Trčimo za dijete 31 – Tvojih 5 za njihov svijet". Osim utrke za odrasle, organizira se i dječja utrka te puno dodatnih glazbenih i zabavnih sadržaja. Za djecu su pripremljeni i "Potraga za blagom", druženje sa sportašima i slično.

VIŠE O TEMAMAMarijini obrocihumanitarne akcije
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se