Marijana Batinić pohvalila se kaputom i torbom, evo gdje ih je ulovila

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 04.03.2022.

0

Foto: Instagram (@marijanabatinic)

Foto: Instagram (@marijanabatinic)

Splitska fashionistica Marijana Batinić danas nas je počastila jednim izvrsnim stylingom, a ključan sastojak 'maznula' je iz laboratorija branda koji poznate Hrvatice obožavaju

Proljeće je pred vratima, vibre nove sezone osjete se na svakom koraku, ali od njega nas klimatološki dijeli još jedan poprilično hladan val nošen vjetrom sa sjeveroistoka. A takvi uvjeti pogodniji su za zimske nego za prijelazne i proljetne lookove. U prijevodu - vaš omiljeni kaput još uvijek nije u potpunosti zreo za odlazak u dubine ormara!
I ne samo vaš, u istim se "problemima" našla i Marijana Batinić, zvijezda Instagrama koja rijetko griješi sa svojim kombinacijama.
Splitska fashionistica danas nas je tako počastila jednim izvrsnim stylingom, a ključan sastojak "maznula" je iz laboratorija branda koji poznate Hrvatice obožavaju, i čije kreacije često viđamo i na zagrebačkoj špici. Kaput, dakle, stiže iz Krie Designa, modne etikete iza koje stoji naša poznata i nadasve uspješna dizajnerica Kristina Burja.


Kaput je kombinirala s cipelama u kompatibilnoj nijansi smeđe boje i klasičnim trapericama, a kombinaciju je "podigla" sunčanim naočalama i upečatljivom torbom branda Coccinelle koju je ulovila u Karla Storeu.

Sami prosudite što je bolje - torba ili kaput!

VIŠE O TEMAMAMarijana BatinićCoccinelleKrie DesignInstagramKarla Store
Povezano