Marijana Batinić blista u kaputu koji obara s nogu

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 28.01.2023.

0

Foto: Instagram (@marijanabatinic)

Foto: Instagram (@marijanabatinic)

Završni vikend siječnja 2023. na Instagramu uzbudljivim je učinila Marijana Batinić koja je fanove očarala divnim kaputom hrvatskog brenda Krie Design

U siječnju sve kao da miruje, pa tako i domaće zvijezde Instagrama koje (bar se nama tako čini) objavljuju osjetno manje fotografija i kombinacija. No, jedan zbilja dobar look stiže nam kao prava modna poslastica za završni vikend u mjesecu. Dašak modnog uzbuđenja režirala je Marijana Batinić koja je, kako i sama kaže, spremna za večerašnju dodjelu nagrada Zlatni studio.

Spojila je Marijana ovom kombinacijom dvije sezone, ovu aktualnu i onu nadolazeću, pa su se na jednom mjestu našli topli kaput i zavodljive sandale. I to ne bilo kakav kaput!

Marijana je zasjala u upečatljivom sivom modelu s pojasom koji potpisuje jedan od njenih omiljenih domaćih brendova, Krie Design dobro nam znane dizajnerice Kristine Burje.


"Kaput baš onako kako treba, bezvremenski", "Jaooo kaputa", "Divna! Krie design kao i obično, da se svaki put malo zaljubim" - to su samo neki od komentara Marijaninih fanova koje je kaput očito, baš kao i nas, oborio s nogu.

Slažete li se s ovim komplimentima, kako ocjenujete kaput?


VIŠE O TEMAMAMarijana BatinićKrie DesignkaputiInstagram
Povezano