Mara Bratoš u haljinama domaćeg branda LuLu Couture

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.04.2015.

0

Fotografkinja i po mnogima jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Mara Bratoš, zagrebačkim ulicama prodefilirala je u najnovijim haljinama branda LuLu Couture

Lepršave i jednostavne haljine zasigurno će svojom posebnošću osvojiti sve žene koje tijekom cijelog dana žele izgledati besprijekorno. Iako je LuLu Couture prepoznatljiv po haljinama i tunikama s raznim ilustracijama, ove sezone dizajnerica Martina Tutić brand je obogatila haljinama bez ilustracija al naglašenog volumena. Kolekcijom dominiraju pastelne boje, a upotpunjena je i linijom nakita.

LuLu Couture stavlja poseban naglasak na najatraktivnije komade nove sezone, uključujući vedre i vesele boje, te prirodne materijale koje krase lepršave modele haljina.

Zavodljiv i jednostavan izgled koji savršeno dočarava  LuLu Couture  djevojku, idealno balansira između primamljivog i nosivog.

Ready-to-wear oblik uz fashion ilustracije sa akademskim potpisom  i ove sezone  u kombinaciji sa veselim i vedrim bojama idealan je izbor za tople dane.

Fotografije potpisuje John Pavlish, make.up Martina Knapić, a kosu Salon Ruža.


VIŠE O TEMAMAMartina KnapićJohn PavlishLuLu CoutureMara BratošMartina Tutić
Povezano