Manikura za jesen 2019: Nijanse koje ćemo nositi u novoj sezoni

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 29.07.2019.

0

Odlična jesenska manikura

Odlična jesenska manikura

Pripremite svoje nokte za nadolazeću jesen, s jednom od ovih HIT nijansi koje smo za vas izdvojili!

Iako bismo željeli da nam ljeto što duže potraje, jesen je svakim danom sve bliže, a s njom nam stižu i novi trendovi! Kako bismo se na vrijeme pripremili, za vas smo istražili koji su to trendovi dekorativne kozmetike, koje ćemo viđati na ulicama u novoj sezoni. Izdvojili smo pet hit nijansi lakova za nokte koji će vas sigurno oduševiti!

Catrice: More Than Nude - 27,90 kn

Catrice: More Than Nude - 27,90 kn

Puderaste, nude nijanse i dalje su vrlo popularne, a vašim će noktima dati divan, prirodan sjaj i zdrav izgled. Za što duže trajanje laka za nokte, obavezno prvo nanesite bazni lak.

Opi: Made You Look - 13$

Opi: Made You Look - 13$

Hladne, sive nijanse savršene su za jesen i odlično će se uklopiti u vaš cijeli jesenski izgled. Ističu se svojom jednostavnom elegancijom te će vam pomoći da jesen dočekate u stilu!

Chanel: Le Vernis - 28$

Chanel: Le Vernis - 28$

Različite zlatne nijanse također će biti iznimno popularne ove jeseni budući da se divno uklapaju u jesensku paletu boja. Ovaj lak za nokte iznenadit će vas svojim sjajem i dugotrajnošću.

Essie: Gadget Free - 9$

Essie: Gadget Free - 9$

S metalik nijansama sigurno nećete pogriješiti, budući da divno izgledaju na svačijim noktima i oduševljavaju svojim sjajnim izgledom.

Essie: Bordeaux - 9$

Essie: Bordeaux - 9$

Ova tamnocrvena boja vina bit će veliki jesenski trend, a vašim će noktima dati popularni “vintage” izgled. Ukrasite ih ovom tamnom nijansom i dočekajte jesen u stilu!


VIŠE O TEMAMAManikurejesenske manikurejesenske bojelakovi za nokte
Povezano