MANGO neodoljivim kaputom najavljuje veliki trend

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 11.12.2022.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Umjetno krzno na veliku se scenu vraća paralelno s pravim, kalendarsko-klimatološkim početkom zime, a ovaj kaput s potpisom Manga najbolji je način da ga uključite u svoje modne sheme

Adventski period donio nam je pravu čaroliju prosinca, a za dodatnu notu bajkovitosti - uz nogomet -  pobrinuo se i snijeg, koji je ovih dana počeo prekrivati Hrvatsku. Zima nam, dakle, stiže u svom punom, prepoznatljivom sjaju, a uskoro će i službeno, kalendarski krenuti. Zajedno s njom vraćaju nam se i neki veliki trendovi karakteristični za ovaj dio godine, a jedan od njih svakako je - umjetno krzno.

Krznene bunde viđamo na svakom koraku, a IN su i drugi komadi s elementima krzna. Ako, dakle, ne želite pretjerati s ovim hitom, a svom looku ipak želite dati 'krzneni' touch, jedno odlično rješenje pronašli smo na Mangovoj listi prosinačkih bestselera.

Crni vuneni kaput sa skidivim umjetnim krznom mnogima je zapeo za oko, i izvrsno se prodaje. U znaku je ravnog midi dizajna, ovratnika V izreza s reverima i skidivih revera s već spomenutim umjetnim krznom.

Mango

Mango

I praktičan i stajliš, i topao i efektan, ovaj elegantni komad dobro će doći u svačiji ormar, a dostupan je u Mangu po cijeni od 1.599,90 kuna.

Foto: Mango

Foto: Mango

Sviđa li se i vama?


VIŠE O TEMAMAumjetno krznokrzneni kaputiMangoženski kaputi
Povezano