Mame i kćeri u manekenskim ulogama za Högl Shoe Fashion

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.12.2014.

16

U subotu će se u trgovini Högl Shoe Fashion u Westgateu održati humanitarna revija na kojoj će poznate majke i kćeri skupljati sredstva za OŠ Josip Kozarac u Strošincima koja je pogođena poplavama.

U ulogama manekenki vidjet ćete Sonju Šarunić i Zoranu Sedlar, Vitomiru Lončar i Bugu Mariju Šimić, Sanju Pilić i Vladimiru Spindler...

Majke i kćeri dobra srca u 17:30 će prošetat će pistom, a potom će posjetiteljima dijeliti "Sretne kolačiće" koje je svojom donacijom osigurao Högl.
"U ulozi manekenki vidjet ćete Sonju Šarunić i Zoranu Sedlar, Vitomiru Lončar i Bugu Mariju Šimić, Sanju Pilić i Vladimiru Spindler, Maju Vračarić Kuljiš i Karlu Kuljiš te Renatu Kapušin Kosanović i Kim Kosanović. Pozivamo sve da nam se pridruže u ovoj maloj humanitarnoj akciji kojom želimo pomoći djeci u Strošincima" – poručuje voditeljica Högla Sanja Faber.

Akcija "Sretni kolačić" traje u Westgateu do 23. prosinca, a kupnjom finih kolačića po cijeni od 5 kuna, djeci OŠ Josip Kozarac omogućit će se ugodan nastavak školovanja, a ujedno se ostvaruju ekskluzivni popusti na cjelokupan asortiman u odabranim trgovinama.

VIŠE O TEMAMAHogl Shoe FashionSanja FaberWestgate Shopping City
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se