Mali festival house glazbe u Petom Kupeu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.06.2022.

0

Imogen Recordings

Imogen Recordings

Imogen Recordings priprema mali festival house glazbe na kojem nastupaju Jimpster, Ian Pooley, Charles Webster, Don Carlos, Pepi Jogarde, Ilija Rudman i Antonio Zuza

Imogen Recordings cijelog vikenda 10. i 11. lipnja zaposjeda Peti Kupe. Uoči izlaska svojih novih izdanja, etiketa donosi vikend glazbe i hedonizma u dvorištu i unutar kluba. Za zabavu se brine cijela plejada house majstora – Jimpster, Ian Pooley, Charles Webster, Don Carlos, Pepi Jogarde, Ilija Rudman i Antonio Zuza!
Prva večer, u petak, posvećena je izlasku prvog EP-a Antonija Zuze. Pandemijska je vremena Antonio iskoristio za okretanje radu u studiju i produkciji. Za Imogen Recordings u kolovozu izlazi njegov EP, svojevrsna posveta talijanskom paradise houseu čiji je glavni predstavnik veteran Don Carlos. Upravo on napravit će remix za spomenuto izdanje, baš kao i druga legenda house zvuka, Ian Pooley. Sva trojica čine plesnu postavu prvog dana.
Subotnji program počinje već u 15 sati druženjem na terasi kluba uz dobru hranu, piće i glazbu koju cijelog dana pušta Pepi Jogarde. Mesne specijalitete na smokeru pripremat će Meat the King, dok će Damir Pustišek, vlasnik nekadašnjeg bistroa Fajn, pripremati curry od piletine i tofua. Sve će pratiti bogata ponuda vina, pjenušaca i koktela.

U ponudi će biti prva kolekcija majica Imogena, kao i ploče te i drugih etiketa. Druženje se u 22 sata seli unutar kluba uz najfiniji house koji će odašiljati tri zvijezde.

Nakon dugo vremena u Zagreb se vraća Jimpster, diljem svijeta poznat kao čuvar house zvuka. Jedan od najpoznatijih house producenata i remiksera te vlasnik etiketa na kojima objavljuju neka od najčuvenijih imena elektroničke scene, Jimpster je ukratko rečeno stvaratelj glazbenog ukusa. Sa sličnom reputacijom dolazi i Charles Webster, čovjek koji je ostavio dubok trag na svjetskoj sceni. Nakon nekoliko svirki u Zagrebu, vrlo cijeni domaću publiku za koju kaže da zna uživati. Užitak će upotpuniti Ilija Rudman, Imogenov dragulj koji također vrijedno radi na novim izdanjima.

VIŠE O TEMAMAPeti KupeImogen Recordings
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se