Make-up za proljeće 2012: Boja mandarine je hit!

Piše: She.hr, Zagreb
Objavljeno 27.12.2011.

18

Uvijek popularne crvene usne u 2012. će godini doživjeti svoje narančaste, koraljne i žarkocrvene nijanse

Make-up (Foto: Ilustracija)

Make-up (Foto: Ilustracija)

Svaka nova godina donosi nove trendove po pitanju boja ne samo u modnom svijetu već i kod make-upa. Izbor je uistinu velik za sljedeću sezonu i sigurni smo da će svatko naći nešto za sebe. Kada su sjenila za oči u pitanju, naglasak je stavljen na nježnije boje, dok na usnama varira veliki izbor od gotovo prozirnih ali s ultra visokim sjajem, sve do žarkih i električnih nijansi.

Još jedan 'povratak' prirodnog izgleda

U 2012. make-up stručnjaci najavljuju veliki povratak prirodnog izgleda. Palete pastelnih boja koristiti će se češće nego do sada.

Uvijek popularne crvene usne u narednoj godini doživjet će svoje narančaste, koraljne i žarkocrvene nijanse te varijacije u boji breskve.

Boja mandarine apsolutni hit

Apsolutni hit pored boje mandarine, koju je više nego poželjno koristiti na usnama i noktima, jest i smaragdno zelena koja je must have boja.

Svijetle ružičaste nijanse su svakako najbolji izbor za boju rumenila, ako želite i na godinu pratiti trendove u šminkanju.

Ljubičasti nokti

Večernji make-up slobodno nadopunite sa sjenilima koji svjetlucaju sjajem plemenitih metala.

Idealna kombinacija sedefaste nijanse zlatne na očima je sa smeđom olovkom koja bi slijedeću godinu morala pronaći mjesto u vašoj kozmetičkoj torbici.

Zaigrate li se sa ljubičastim nijansama na noktima, nećete niti malo zaostajati za trendovima.

she.hr


VIŠE O TEMAMAmake-upšminkaružičaste nijanseusneboja mandarinesjenilapastelne bojenokti
Povezano