Make-up tutorijali za svaku priliku na vašem mobitelu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.05.2013.

19

Simona Antonović

Simona Antonović

Poznata hrvatska vizažistica Simona Antonović predstavlja svoj novi projekt i poslovnu inovaciju - make-up aplikaciju za pametne telefone, jedinstvenu u cijelom svijetu

Pod nazivom "Make-Up Tutorials by Simona Antonovic", aplikacija prilagođena iPhone pametnim telefonima, uključuje HD video tutorijale za šminkanje koji vas korak-po-korak vode kroz pet lookova - Podloga, Dnevni look, Brončani look, Smokey Eyes, Glamoruzni look, Svaki od pet HD video tutorijala nudi i ekstra sadržaje kao što su make-up trikovi te detaljni opisi nanošenja šminke uz odabir make-up alata.

Make-up tutorijali na vašem iPhoneu

Make-up tutorijali na vašem iPhoneu

Preuzimanje aplikacije je besplatno, a na poklon dobivate i look "Podloga" na poklon. Jednom kada se aplikacija preuzme na iPhone, u postavkama vašeg iPhonea, izabirete jezik s kojim ćete se služiti u aplikaciji - hrvatski ili engleski. Aplikacija će se periodično nadopunjavati novim make-up lookovima, savjetima i tutorijalima. Uskoro izlaze verzije aplikacije prilagođene za iPad, Android i tablete.

Što svaka žena treba imati u mobitelu?

"U subotu sam pozvana na rođendan, ne znam kako se našminkati", ili "Nikako ne mogu napraviti ravnu liniju tuša", ili pak "Kako se savršeno našminkati kad nemam vremena", samo su neka od uobičajenih make-up pitanja i problema za koje ćete odgovore i rješenja pronaći u make-up aplikaciji Simone Antonović.

Ovaj inovativni i moderni digitalni make-up 'udžbenik' je sve što modernoj ženi treba kako bi svladala osnovne vještine šminkanja. Najbolje od svega, riječ je o savjetima za šminkanje koje možete uvijek nositi sa sobom i koristiti ih u svakoj prilici, i na svakom mjestu. Lookovi koje su poznata vizažistica pripremila za svakodnevne i svečane prigode, namijenjeni su svim ženama i djevojkama, bez obzira šminkaju li se za odlazak na posao, maturalnu večer, fakultet, večernji izlazak, vjenčanje ili samo za poslijepodnevnu kavicu s prijateljicama.

Lookovi

Podloga - osnove nanošenja podloge, korektora, te nijansiranja. Naučite kako postići besprijekornu podlogu za bilo koji make-up u nekoliko sasvim jednostavnih koraka. Iz faze u fazu, uz ovaj video ćete naučiti kako napraviti savršenu podlogu za make-up.

Dnevni look - tajne klasičnog dnevnog izgleda za odlazak u shopping, kavu s prijateljicom, ovaj look sve što je potrebno za jednostavan, prirodan ali profesionalan izgled. Savršen za idealni radni dan.

Brončani look - s trikovima kako postići zdravi glow - brončani sjajni izgled lica okupanog suncem, idealan za ljeto i karakterističan za Jennifer Lopez.

Smokey eyes - jedna od najpoželjnijih, ali i početnicama najzahtjevnijih tehnika šminkanja koja je važna make-up karika svake zavodnice. Naučite igru svjetla i tame na očima - napokon!

Na kraju, Glamoruzni look jedan je od najpopularnijih make-up lookova, jer svaka žena barem jednom u životu želi izledati kao holivudska diva. Otkrijte korak-po-korak kako pokazati najviše u najsvečanijim trenucima.

> Aplikaciju možete preuzeti ovdje


VIŠE O TEMAMAiPhoneSimona Antonovićsmokey eyesmake-up tutorialiMake-Up Tutorials by Simona Antonovic
Povezano