Make-up kutije: Savršen blagdanski poklon!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.11.2012.

2

Make-up kutija

Za još ljepše blagdane La Roche-Posay je pripremio ekskluzivne sensitive edition make-up kutije

Make-up kutija

Bliži nam se blagdansko vrijeme, a s njim i ono doba godine kada se u svakome od nas probudi osjećaj za darivanjem svojih najbližih. Radi li se o potrošačkoj groznici ili zaraznoj atmosferi ispunjenoj figuricama Djeda Božićnjaka i sitnih blještavila, zapravo je nebitno. U spektru odgovarajućih poklona za naše majke, djevojke, prijateljice često je teško izabrati onaj pravi koji ujedinjuje sve što jednoj ženi treba.

Be-You-tiful, La Roche-Posayjev je moto za nadolazeće blagdane, a polazi od već svima znane činjenice da svaka žena želi biti lijepa i njegovana.

Za još ljepše blagdane La Roche-Posay je pripremio ekskluzivne sensitive edition make-up kutije koje čine Toleraine tekući puder, Respectissime densifieur maskara te ekskluzivne poklon proizvode Fiziološka micelarna otopina, liner za oči Respectissime i lak za nokte Silicium (zadnja 2 proizvoda nisu dostupna u maloprodaji).

Paketi su dostupni u ljekarnama u dvije boje – crna i siva, koje se razlikuju prema sadržaju kutije, odnosno nijansi tekućeg korektivnog pudera.

Makeup kutija Sensitive edition prilagođena je različitoj boji tena, pa tako će onima sa svjetlijom kožom više odgovarati siva kutija u kojoj se nalazi tekući puder Toleriane Teint 11. Za nijansu tamniji ten predviđena je crna kutiju koja sadrži tekući puder Toleriane Teint 13.

La Roche – Posayjeva Toleriane Teint linija tekućeg korektivnog pudera prekriva sve nepravilnosti i savršeno ujednačava izgled zahvaljujući visokoj moći prekrivanja. Nemasna emulzija obogaćena je termalnom vodom, sa 25% pigmenata, zaštitnim faktorom SPF 25, a tekstura je nježna i lagana.

Osim tekućeg pudera Toleriane Teint u kutiji se nalazi još i maskara Respectissime densifieur, koja je zahvaljujući voskovima koji čine njezinu teksturu namijenjena poboljšanju volumena te vidljivo povećava gustoću trepavica. Stvara učinak trodimenzionalnog volumena: trepavice su gušće, uvinute i odvojene jedna od druge.

Ova make-up kutija dostupna je u ljekarnama po promotivnoj cijeni od 280 kuna, a akcija traje do isteka zaliha.


VIŠE O TEMAMALa Roche-PosayToleriane Teinttekući pudermaskaralak za nokteliner za oči
Povezano