Madame Demode najavile Nivea Cro A Porter

Piše: CroModa.com (Foto: Goran Matijašec)
Objavljeno 02.03.2009.

0

Madame Demode svoju inspiraciju pronalaze u urbanim transformacijama sa snažnim utjecajem prošlosti, a u svojim skicama daju pečat jednog nedvojbenog suvremenog identiteta.

Madame Demode svoju inspiraciju  pronalaze u  urbanim  transformacijama  sa snažnim utjecajem prošlosti,  a  u  svojim skicama daju  pečat jednog nedvojbenog suvremenog identiteta.

Madame Demode za jesen/zimu 2009/2010.

Madame Demode za jesen/zimu 2009/2010.

Jednostavan i minimalno uređen lobi novoizgrađene poslovne građevina na uglu nove Branimirove i Svetica u Zagrebu poslužio je kao idealna scenografija za predstavljanje najnovije kolekcije kojom su, pokušavajući ostati dosljedne stilu i atmosferi svojih dosadašnjih kolekcija, dizajnerice studija Madame Demode - Viktorija Vržesnevskaja i Sanja Čirjak, i

Madame Demode za jesen/zimu 2009/2010.

Madame Demode za jesen/zimu 2009/2010.

ovoga puta prikazale svoj pogled na odijevanje kao svakodnevni ritual, izbjegavajući trendovske odrednice koje se pojavljuju svake sezone. Svoju kolekciju, kao i do sada, namijenile su individualcima koji se ne boje eksperimentirati s kompleksno krojenom odjećom koju je moguće nositi na više načina. 

Najnoviju kolekciju Madame Demodea, prikazanu u petak u Zagrebu na ekskluzivnoj modnoj reviji kojim je najavljeno travanjsko izdanje ovosezonskog NIVEA Cro A Portera, čini dvadesetak modela od svile, pamuka, vune i trapera. Kolekciju  karakteriziraju zanimljive kombinacije krojeva punog kruga, spajanje i miks prednjih i stražnjih dijelova u jedno, uske hlače i široke gornje krojeve s naglaskom na ramena i kragne, mnoštvo patent zatvarača koji otvaranjem i zatvaranjem mijenjaju volumen i dužinu kroja. 

'Jesen-Zima 2009/2010' prva je kolekcija Madame Demodea 100% industrijski proizvedena u Hrvatskoj! 

Netom nakon sinoćnje prezentacije u Zagrebu kolekcija će biti predstavljena i na pariškom sajmu mode Rendez-Vous te tako ponuđena inozemnom tržištu. Naime, Madame Demode kreacije prodaju se u Moskvi, Ateni, New Yorku, Bostonu i na Cipru, a u Hrvatskoj njihove su kolekcije u ponudi zagrebačkog Viktor koncepta i zadarskog Marivala. 

Modna revija studija Madame DeMode održala se u sklopu modnog događaja FASHION EVENT by CRO A PORTER. Ovosezonski NIVEA Cro A Porter održava se sredinom mjeseca travnja u Zagrebu. 
 
Modni studio MADAME DEMODE 

Svoju inspiraciju  pronalaze u  urbanim  transformacijama  sa snažnim utjecajem prošlosti,  a  u  svojim skicama daju  pečat jednog nedvojbenog suvremenog identiteta.

Sam proces stvaranja dizajnerica Viktorije Vržesnevskaje i Sanje Čirjak uključuje stalnu potragu za smislom i svrhom svake pojedine haljine odnosno odjevnog predmeta. Dimenzije kreacija reflektiraju odraz modernog vremena ali opet se savršeno uklapaju u dnevne kombinacije. Putujući kroz različite konceptualne strukture u stalnoj su potrazi za stvaranjem snažne poveznice između stvarnosti-fantazije-želje i požude.

Rad dizajnerica iz modnog studija MADAME DEMODE snažno odolijeva izazovima vremena, a njihova unikatna i udobna odjeća klijentima pruža mogućnost individualnog izražavanja. Vođene vlastitom senzibilnošću dizajnerice pružaju svojim klijentima stalnu transformaciju i mogućnost potpunog zadovoljstva, vjerno slijedeći svoju kreativnu filozofiju koja pridonosi očuvanju individualnosti i istinske ljepote.

Viktorija Vržesnevskaja i Sanja Čirjak, dizajnerice modnog studija MADAME DEMODE, s radom su počele 2004. godine i od tada izlažu u sklopu modnog događaja Nivea Cro A Porter kao i na drugim modnih manifestacijama. Kolekcije modnog studija MADAME DEMODE prodaju se u Europi, SAD-u i Aziji.
 
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se