Madame Demode by Viktorija Vržesnevskaja: Indija na CAP-u

Piše: CroModa.com
Objavljeno 24.03.2011.

0

Madame Demode na pistu 17. HTC Cro A Portera donosi dašak daleke, egzotične Indije

Madame Demode na pistu 17. HTC Cro A Portera donosi dašak daleke, egzotične Indije

Madame Demode (Foto: Cro A Porter)

Madame Demode (Foto: Cro A Porter)

Spojiti engleski vojnički stil i toplinu svilenih sarija boje pijeska zadatak je nove kolekcije dizajnerskog studija Madame Demode iza kojeg stoji Viktorija Vržesnevskaja. Dizajnerica je ovog puta po inspiraciju pošla u daleku Indiju, koja je na nju ostavila jak dojam.

“Ono što sam tamo vidjela jako mi se svidjelo, njihov način odijevanja, ulice, krave na cesti… Sve sam to pretočila u kolekciju. Dok sam proučavala povijest mode primijetila sam da su sariji, odnosno trake i marame oduvijek bile najjednostavniji način odjevanja, tako da sam i ja izradila trake i šalove te od njih napravila modele“, najavljuje kolekciju Viktorija.

Ono što će biti pomalo neobično za Madame Demode su boje koje će koristiti. Uz već klasičnu crnu prevladavati će zemljani tonovi u kombinaciji s jakim bojama, koje će naglasiti indijskom svilom i pamukom te plišem. 

Kako većinu kupaca Madame Demode čine poslovne žene, s jako puno obaveza, i ove sezone je dizajnerici bilo vrlo važno da sva odjeća bude udobna, a da se žene u njoj istovremeno mogu osjećati svoje.

Madame Demode će novu kolekciju prikazati u okviru 17. HTC Cro A Portera, koji će se održati od 30. ožujka do 10. travnja u trgovačkom centru Westgate u predgrađu Zagreba.

> 17. HTC Cro A Porter početkom travnja u Westgateu

> "Nadja Božić je hrvatska Kate Moss, apsolutni kameleon!"
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se