Luna Valas u uzbudljivoj filmskoj kampanji Cro A Portera

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.04.2014.

1

Kampanja za 23. Cro A Porter

Kampanja za 23. Cro A Porter

Ove sezone Cro A Porter nas vodi u svijet filma, tj. u jedan od najvećih europskih filmskih studija, Studio 2 zagrebačkog Jadran filma

Smješten u Zagrebu, Jadran film ima iza sebe bogatu filmsku povijest te između ostalog, najveću arhivu ratnih vozila i originalnih uniformi iz 2. svjetskog rata. Stoga će filmski studio poslužiti kao sjajna kulisa za ovosezonsko događanje, a modni dizajneri i modeli postat će protagonisti uzbudljivog filmskog seta.
Luna Valas za Cro A Porter

Luna Valas za Cro A Porter

Pravi poznavatelji i zaljubljenici u film prepoznat će da je inspiracija za kampanju projekta kontroverzni film "Night porter" (Noćni portir).
Seksi i uzbudljive scene priuštit će nam tako Manuel Maligec, Hippy Garden i Linea Exclusive, Matija Vuica i Boris Pavlin, duo Twins i Sonja Lamut. Za vječne klasične scene pobrinut će se Nebo, Tatjana Pantoš, Arileo te modna kuća Mak s Teom Perićem. Novu energiju donose Vedrana Mastela, Petra Vuletić i Saša Hortig, Mario Vijačkić, pobjednici Fashion Incubatora, a iznenađenja spremaju povratnička Lokomotiva, Ivan Ledenko, Anamarija Asanović, JET LAG, Yuniku, Marina Jerant i Manuela Lovrenčić te Mariposa Kristine Bradač.

Avangardna poslastica XD Xenije Design, Etne Maar, MAYN Maje Podrug, Madame Demode te Tomislava Bahorića, zadovoljit će ukus modnih dekonstruktivista, a njima se pridružuje i Even East Vedrana Sardelića te berlinski muškarac Ivanman. Za spektakularni finale pobrinut će se Zigman u suradnji s Absolutom.

Zvijezda kampanje Ultime je plavuša Luna Valas, djevojka koja je svoje prve korake napravila na pisti CAP-a a trenutno gradi inozemnu karijeru u Milanu i Parizu. Svojim promjenjivim izgledom, od mlade djevojke u tren se transformira u fatalnu filmsku plavušu, poput Marilyn Monroe, Brigitte Bardot, Claudije Schiffer ili Madonne.

Kampanju je snimila osječka fotografkinja Joanna Paciorek, dok je za kreativno vodstvo zadužen Viktor Drago.

23. Cro A Porter održat će se od 9. do 12. travnja u prostoru Jadran filma – Studio 2.

VIŠE O TEMAMACroAPorterJoanna PaciorekLuna ValasJadran FilmViktor Drago
Povezano