Luna Valas i Tena Majetić u proljetnoj kampanji Coded Edgea

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.04.2013.

20

Mladi hrvatski brand Coded Edge, koji su prije pola godine pokrenuli fotograf Jure Perišić i dizajner Silvio Ivkić, dobio je svoje proljetno izdanje

Coded Edge, koji je našao mjesto i u ormarima domaćih nešto-kao-trendseterica poput Judite Franković i Petre Nižetić, u novoj kolekciji nazvanoj "Switch" ide korak dalje te osim nakita od pleksiglasa donosi i steatment pismo torbice u prepoznatljivom stilu.
Proljetno-ljetne vizuale snimio je Jure Perišić, a zaštitna lica su manekenke Luna Valas i Tena Majetić iz agencije Talia, dok se za make-up pobrinuo Bojan Jončić.
Već prepoznatljivom pleksiglasu Coded Edge ovaj put za izradu torbica dodaje nove materijale: čvrsti neonskožuti poliamid, crnu eko-koža te zanimljiva crno-bijelu varijantu s printom.

Kolekciju karakterizira kocept moguće transformacije, zbog čega torbice dolaze u kombinaciji sa detaljima od pleksiglasa koji su izmjenjivi, pa se svaka torbica može na nekoliko načina stilizirati. Većina nakita također ima karakteristiku multifunkcionalnosti. Ogrlice se mogu nositi na dvije strane te se tako kombinirati na potpuno različite stylinge.

"Fotografije također dolaze u dva dijela od kojih prvi dio prikazuje opušteniju streetstyle/ festivalsku varijantu, a drugi dio je pomalo decentniji te smo za njega odabrali odjeću poznate hrvatske dizajnerice Ana Marije Ricov. Fotografije su pokazale kako isti komadi odlično funkcioniraju na dvije različite kombinacije", kažu Jure i Silvio. Novu kampanju pogledajte u galeriji.

VIŠE O TEMAMACoded EdgeJure PerišićSilvio IvkićLuna ValasTena MajetićAna Maria RicovBojan Jončić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se