Louis Vuitton želi ovakvo ljeto (a ni mi nemamo ništa protiv)

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 04.04.2020.

0

Foto: Louis Vuitton

Foto: Louis Vuitton

Nota luksuza je tu, ali, ako ništa drugo, ove inspirativne fotke možemo promatrati i samo kao izvor nadahnuća za nešto u ovom stilu, po kudikamo ugodnijim cijenama

Louis Vuitton nisu samo one sveprisutne 'statusne' torbe što (u originalu i fejku) preplavljuju zagrebačke ulice, Louis Vuitton je puno više od toga. A u ovim depresivnim trenucima LV je i ulaznica za neko bolje vrijeme, modna kuća koja nam otvara vrata nade u uzbudljivo modno ljeto 2020. godine.
Ne znamo kad će kriza proći, ali nadamo se da ćemo u ljetnim danima zbilja bezbrižno uživati u normalnim stvarima i svijetu kakav je nekad bio. A Louis Vuitton nam te želje potpaljuje opasno dobrom reklamnom kampanjom koja slavi sve ono što volimo - sunce, vrućinu, hedonizam, more, bikinije, sunčane naočale i te divne torbe.
Nota luksuza je tu, ali, ako ništa drugo, ove inspirativne fotke možemo promatrati i samo kao izvor nadahnuća za nešto u ovom stilu, po kudikamo ugodnijim cijenama.

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Louis Vuittonova Escale Collection nadahnuta je ljetnim odmorima i tradicionalnim japanskim materijalima. Egzotika na plus 35, s trendovskim pečatom dvije i dvadesete? Može, kako god! Samo nek' se sve ovo (p)okrene u dobrom smjeru. Uživajte!

VIŠE O TEMAMALouis Vuitton
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se