Look koji je vas je očarao: Vrijedi vidjeti i baloner i hlače

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 26.10.2020.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sa špice nam stiže jedna savršena, beskrajno ženstvena i efektna listopadska kombinacija zaokružena romantičnim šeširom

Listopad je i ove godine u znaku promjenjivih vremenskih uvjeta, od stabilnih toplih dana do neugodnih kiša i još neugodnijih južina. I modne su kombinacije, logično, na tragu klimatoloških nepredvidljivosti, pa tako na špici gledamo sve moguće komade, od tenisica do čizama, od crop topova do toplih kaputa. No, ako je nešto kao stvoreno baš za listopad, onda je to njegovo veličanstvo - baloner!
Jedan izvrstan primjerak vidjeli smo nedavno na ulicama Zagreba, i to u kombinaciji s bazičnim crnim komadima i romantičnim šeširom koji je savršeno zaokružio cijelu kombinaciju.
Ni Instagram nije ostao hladan na ovaj efektni listopadski styling. "Najljepše što vidjeh na Cromodi", "Zatvorena do vrata, a tako ženstvena; stil, elegancija, ljepota...", "Tako elegantna, tako ženstvena, tako svoja" - to su samo neki od brojnih afirmativnih komentara na ovu kombinaciju na našem Instagram kanalu.

Dijelite li i vi oduševljenje, što kažete na baloner i ostalo?

VIŠE O TEMAMAbaloneristreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se