LOOK DANA: Lajkate li i vi torbu i tenisice Andree Andrassy?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.09.2018.

10

Andrea Andrassy

Andrea Andrassy

Događaj koji je organizirala Zaklada 'Hrvatska za djecu' na Cvjetnom je trgu okupio brojne poznate face, a veliku pažnju privukla je'skockana' Andrea Andrassy

Prohladno jesensko poslijepodne u Tjednu filantoprije na zagrebački je Cvjetni trg privuklo poznate humanitarce koji su s građanima podijelili vlastita iskustva i osobnim primjerom poručili kako svakodnevno pomagati i biti u suglasju s onima kojima je naša pomoć potrebna.
Program događaja koji je organizirala Zaklada "Hrvatska za djecu" djelovao je poput edukacije koju je na Cvjetnom trgu vodila Ljiljana Vinković. Tjedan filantropije održava se u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, Hrvatskog foruma zaklada ZaDobro. BIT i Europske zaklade za filantropiju i društveni razvoj. Cilj manifestacije je promicanje filantropije te osvješćivanje javnosti o važnosti pomaganja potrebitima te djelovanja za javno dobro. Događaj su podržale i brojne poznate osobe s hrvatske scene, a najveću pažnju privukla je Andrea Andrassy, koja je svoje vrlo zanimljivo jesensko izdanje upotpunila trendovskim tenisicama i prekrasnom torbom.
Sviđa li se i vama Andrein styling?

VIŠE O TEMAMAAndrea AndrassyZaklada Hrvatska za djecu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se