Što ove jeseni nose Danijela, Marijana Batinić, Lidija Bačić...

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.10.2022.

0

Foto: Željko Batinić, Mario Poje, Branimir Kralj

Foto: Željko Batinić, Mario Poje, Branimir Kralj

Otvorenje novog Eduro Concept Storea u sklopu Family Malla u Zagrebu privuklo je brojne poznate face, a mi smo izdvojili najzanimljivije stylinge

Novi salon, koji sada broji više od 600 metara kvadratnih među prvima su došli pogledati i brojni poznati: Ambasadorica EDURA Danijela Martinović, te Goran Bogdan, Ante Vrban, Jadran Lazić, Frano Ridjan, Marijana Batinić, Mirna Maras Batinić, Andrea Andrassy, Dorica Predojević..

Marijana Batinić

Marijana Batinić

Posebnu dodatnu vrijednost novom EDURO Concept Storeu dale su izložene fotografije cijenjenog splitskog fotografa s hollywoodskom adresom – Jadrana Lazića. Svojim objektivom u bogatoj karijeri Lazić je ovjekovječio neke od najvećih glazbenih i filmskih zvijezda današnjice - Grace Jones, Cher, Sylvester Salone, Elizabeth Taylor, David Bowie… I to su samo neka od velikih imena koja su krasila njegove radove, a neke od njih sada krase zidove novog EDURO Concept Storea.

Danijela Martinović

Danijela Martinović

Ambasadorica brenda, glazbenica Danijela Martinović i sama je svoj stan nedavno preuredila namještajem Edura, te se zaljubila u svaki pojedini komad!

Andrea Andrassy

Andrea Andrassy

Lidija Bačić

Lidija Bačić

Dora Predojević

Dora Predojević

Mirna Maras Batinić

Mirna Maras Batinić

"Najviše obožavam moj ormar iz snova, koji je zaista san svake žene! Sličan možete vidjeti i danas izložen ovdje. Kad smo ga krenuli crtati mislila sam da to postoji zaista samo na lijepim fotografijama Instagrama, no on je stvarno u mom stanu i bez pretjerivanja je san snova!", otkrila je Danijela.


VIŠE O TEMAMADanijela MartinovićMarijana BatinićLidija BačićMirna MarasAndrea AndrassyEduro Concept StoreFamily Mall
Povezano