Londonski hip hop majstor Mastaque u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.11.2022.

0

Foto: Peti Kupe

Foto: Peti Kupe

Kao čest gost na Capital Xtra Radiju te na više londonskih radio stanica, Mastaque trenutačno vodi svoj tjedni show na Reprezent Radiju

Nakon vrhunske energije na drugom Vibe Zoneu koji se odigrao sredinom rujna, Bizzo i Phat Phillie kao već dobro poznati DJ tim, u trećoj ediciji ovog petka, 4. studenog u Petom Kupeu ugošćuju još jednog izuzetnog londonskog DJ-a.

Mastaque, pravim imenom Quincy Thomas, je multitalentirani DJ iz zapadnog Londona, a njegovi fascinantni setovi se mogu često čuti u legendarnim londonskim clubbing institucijama Ministry of Sound i Scala ili iznimno popularnim eventima kao što su Tonteria, Cococure ili Afrobeats n Brunch, te na brojnim ljetnim europskim festivalima.

Kao čest gost na Capital Xtra Radiju te na više londonskih radio stanica, Mastaque trenutačno vodi svoj tjedni show na Reprezent Radiju gdje ugošćuje neke od najvećih svjetskih imena u amapiano žanru (Major League DJs, TXC i MR JazzyQ). Njegovi setovi uključuju najbolju selekciju hip-hop, R&B, afrobeats, afrohouse, disco funk i UK zvuka.
Line up-u se pridružuje zagrebački DJ i producent Marvel, koji će otvoriti večer sa svojim uvijek zanimljivim setom. Bizzo i Phillie će svirati Classic 90's & 00's R&B uz aktualne bengere.

Ulaz je slobodan do 23 sata, a karte se mogu kupiti na ulazu Petog Kupea ili na entrio.hr.


VIŠE O TEMAMAMastaquePeti Kupekoncerti u Zagrebu
Povezano