Londonski DJ Kirollus ovog vikenda gostuje u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.11.2023.

0

Foto: Peti Kupe

Foto: Peti Kupe

Londonski DJ poznat je po intenzivnim nastupima zarazne pozitivne energije. Ovom posebnom izdanju Discotona pridružuje se Dobar Disco, program popularnog kolektiva Dobar House.

Zarazni setovi snažne energije i nenadmašna strast prema glazbi – to je Kirollus, londonski DJ poznat po intenzivnim nastupima i zavidnoj kolekciji ploča. Ovaj predvodnik novog vala disca i boogieja stiže u subotu, 11. studenog u Peti Kupe na novo izdanje popularne večeri Discoton.

Kirollusova nova platforma Groove Anthology pokazuje snažnu sposobnost povezivanja ljudi kroz ljubav prema glazbi i plesu, dok su mu njegovi brojni video zapisi brzo priskrbili poštovanje nekih od vodećih imena u DJ kulturi i nastavljaju inspirirati nadolazeće DJ-e koji ga navode kao inspiraciju.
U posljednje vrijeme Kirollus je zabljesnuo u kultnim londonskim institucijama kao što su KOKO, Printworks, Ministry Of Sound, ali i u klubovima i na festivalima diljem Europe, uključujući i Defected Croatia. Mnogi ga smataraju budućnošću ove glazbe jer pokazuje ustrajnost u težnji da ujedini i inspirira živote drugih kroz snagu zvuka.

U ovom posebnom izdanju Discotonu se pridružuje Dobar Disco, program kojeg kurira popularni kolektiv Dobar House. Stoga će se britanskom majstoru za pultom pridružiti zvijezde Dobrog Housea – njegov začetnik Tom Bug te dobro poznati dvojac Egzotika DJ's, a sve će ih ugostiti domaćin Ilija Rudman.


VIŠE O TEMAMAPeti Kupekoncerti u ZagrebuKirollus
Povezano