Ljupka Gojić Mikić u čizmama koje bi mogle obilježiti zimu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.10.2022.

0

Foto: Marko Dukić

Foto: Marko Dukić

Nove kolekcije privukle su i brojne poznate hrvatske zaljubljenice u modu, a među njima smo ulovili i Ljupku Gojić Mikić, koja se pojavila u upečatljivim čizmama

Drugo izdanje hrvatske modne platforme Atelier Green Energy zatvoren je nakon tri uzbudljiva modna dana koja su obilježila sjajne kolekcije 11 dizajnera iz Hrvatske, Slovenije i Srbije te više od 1000 posjetitelja, pravih zaljubljenika u modu i modna događanja. Potvrda je ovo da je Hrvatskoj itekako falio ovakav modni koncept, a organizatori ponosno najavljuju da se treće izdanje, koje je planirano za proljeće, već uveliko priprema. Zadnji dan su svoje kolekcije prikazali unaesthetik, Martina Herak, M.Fiction, Morana Krklec i DeLight.

Nove kolekcije privukle su i brojne poznate hrvatske zaljubljenice u modu, a među njima smo ulovili i Ljupku Gojić Mikić, koja je uživala u trećoj večeri Ateliera.

Ljupka se odlučila za poprilično diskretno i umjereno, ali i dalje jako zanimljivo modno izdanje. Jednostavnu sivu kombinaciju upotpunila je upečatljivim kožnim čizmama iznad koljena, te tako i sama najavila trend u svijetu obuće koji bi mogao obilježiti zimu.


VIŠE O TEMAMALjupka Gojić MikićAteliermodne revije
Povezano