LJETO U SPLITU! Poznate dame blistale uz My Lovely Bag

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 25.06.2019.

0

Koliko naše poznate dame vole ljeto, toliko vole i ove posebne i jedinstvene torbice koje su pomno uskladile sa svojim outfitima za tu večer

Proteklog tjedna u splitskom restoranu "Kadena" vlasnica i dizajnerica brenda My Lovely Bag - Marija Perić, ugostila je brojne poznate dame na ekskluzivnoj večeri kojom je proslavila izlazak svoje nove kolekcije torbica pod nazivom Summer Love.

U kolekciji o kojoj smo već pisali definitivnim hit modelom pokazala se torbica Luna Love. Mala je to okrugla torbica s upečatljivim dizajnerskim statemant ukrasom "myLovelyDiamondHeart" koji je posebno dizajniran i ručno izrađen.
 
Foto: My Lovely Bag

Foto: My Lovely Bag

Koliko naše poznate dame vole ljeto, toliko vole i ove posebne i jedinstvene torbice koje su pomno uskladile sa svojim outfitima za tu večer. Upravo različiti outfiti naših diva su nam pokazali da je ljeto po pitanju mode igra bez granica te da nema greške pri modnom odabiru.

Što su za ovo lijepo druženje odabrale Hana, Žanamari, Andrea Šušnjara, Ana Gruica, sestre Silvia i Sonja Dvornik, Ema Luketin, Jana Dačović i ostale uzvanice, provjerite u našoj galeriji!


VIŠE O TEMAMAtorbeMy Lovely BagtorbiceLovely Bags
Povezano