Ljetni hit iz Dolce&Gabbane: Sunčane naočale ukrašene ružama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.04.2013.

98

Sunčane naočale by Dolce&Gabbana

Sunčane naočale by Dolce&Gabbana

Romantična i ženstvena, nova kolekcija naočala prestižne etikete Dolce&Gabbana odaje priznanje ljepoti svake žene

Skupocjene ručno izrađene raznobojne ruže, omiljeno cvijeće Domenica Dolcea i Stefana Gabbane, krase prednji dio okvira i ručkice, a nadahnute su savršenstvom delikatnog porculana Capodimonte i sicilijanskim marcipanskim slatkišima.

Pedantno izrađene latice s jednakom su pažnjom jedna po jedna ručno montirane na okvir kako bi se dobio sofisticiran i prirodan efekt koji svaki par naočala čini jedinstvenim kolekcionarskim primjerkom.

Naočale su dostupne u crnoj boji s dimnosivim lećama te u potpuno transparentnoj verziji s refleksivnim lećama.

Ovi će modeli biti dostupni u buticima Dolce&Gabbana i odabranim trgovinama diljem svijeta od svibnja 2013.

Modeli DG 4183, DG 4184 i DG 3163

Modeli DG 4183, DG 4184 i DG 3163

DG 4183: Sunčane naočale mekanog oblika i izuzetno ženstvenih linija s ručkicama koje su ukrašene ručno izrađenim raznobojnim ružama. Dostupne su dvije varijante –  klasična crna te potpuno originalna prozirna.

DG 4184: Velik okvir iznimno ženstvenih linija s ručkicama koje su ukrašene ručno izrađenim raznobojnim ružama. Model je dostupan u dvije boje – u klasičnoj crnoj te u potpuno originalnoj prozirnoj varijanti.

DG 3163: Dioptrijski model većeg okvira i mekanih linija s ručkicama ukrašenima ručno izrađenim raznobojnim ružama. Ove su naočale dostupne u dvije boje – u klasičnoj crnoj te u potpuno originalnoj prozirnoj varijanti.


VIŠE O TEMAMADolce&Gabbanasunčane naočaleCapodimontedioptrijske naočaleD&G
Povezano