Ljepotica sa špice nosi komade koji će vladati u 2023.

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 06.01.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sjaj kože i superpopularna zelena boja definitivno su trendovi koji će vladati sve do proljeća, a najbolji nam dokaz stiže s uvijek zanimljive zagrebačke špice

 I dalje se navikavamo na 2023. godinu. Ako se po jutru stvarno dan poznaje, trebala bi, bar u modnom smislu, nadmašiti 2022. godinu. Bar ako je suditi po prvoj ovogodišnjoj galeriji stylinga s uvijek zanimljive, ovaj put i novogodišnjom atmosferom nabrijane zagrebačke špice.

Na njoj smo lako izdvojili i neke trendove koji će ulicama vladati sve do proljeća. Među njima su i efektni kožni komadi poput suknji i kratkih hlača te superpopularna zelena boja, koja u prvim danima 2023. preuzima totalni primat. Vidjeli smo to i na primjeru nekih high-street noviteta poput ove Zarine haljine, a vidjeli smo to i na špici.

Ova se zagrebačka ljepotica tako odlučila na krzneni kaput s daškom glamura, i to u smjelom zelenom izdanju. Kombinirala ga je sa serijom crnih komada, od jednostavnog topa do trendovskih čizmica, atraktivne torbe i predimenzioniranih sunčanih naočala.


Od nas - visoka ocjena za ovo dnevno modno izdanje!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano