Ljepotica sa špice koja nas je očarala i haljinom i čizmama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 03.01.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Atraktivna Zagrepčanka u bijelim komadima s daškom nosivog glamura pokazala nam je kako izgleda svjetlija strana aktualne zimske sezone

Prošlosubotnja špica na pravi je način povezala staru i novu godinu,; stavila je 'točku na i' modnim događanjima u 2023. pritom nam otvorivši vrata 2024. koja će - nadamo se - biti prepuna pozitivnih street style uzbuđenja.

Vrijeme je, kao što znate, i proteklog vikenda bilo više proljetno nego zimsko, ali ulicama Zagreba ipak su dominirali komadi tipični za ovo doba godine. Drugim riječima - priču su predvodili kaputi i čizme, i to u svim oblicima i bojama.

A jedan styling privukao je pažnju. Ova besprijekorno dotjerana zagrebačka ljepotica pokazala nam je kako izgleda svijetla strana aktualne sezone. Zasjala je u zbilja posebnoj kratkoj haljini u stilu dolčevite, a uskladila ju je s dva opasno dobra bijela komada - elegantnim kaputom i atraktivnim čizmama. Svoje dnevno izdanje s daškom čistog glamura kompletirala je minijaturnom torbicom brenda Marc Jacobs te atraktivnim sunčanim naočalama.


Sviđa li se i vama ovaj zimski styling?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano