Liv Tyler bez make-upa za Very Irresistible Givenchy L'Intense

Piše: T.D.
Objavljeno 03.12.2010.

0

Liv Tyler za Givenchy

Atraktivna kćerka rokera Stevena Tylera snimila je marketinšku kampanju za novi parfem Very Irresistible Givenchy L'Intense

Atraktivna kćerka rokera Stevena Tylera snimila je marketinšku kampanju za novi parfem Very Irresistible Givenchy L'Intense

Liv Tyler za Givenchy

Američka glumica i manekenka Liv Tyler, kćerka Stevena Tylera, pjevača Aerosmitha, zaštitno je lice divljeg parfema Very Irresistible Givenchy L'Intense. 33-godišnja ljepotica pozirala je u prirodnom izdanju, bez make-upa i posebnog sređivanja frizure.

“Oduševila me ideja da poziram takva kakva jesam. Ima nešto jako privlačno u tome. Nije me bio strah kako će to sve na kraju ispasti. To sam prava ja – komplicirana i interesantna“, izjavila je Liv za WWD.

Liv Givencvhy reklamira još od 2003. godine. “Na snimanje sam došla rano ujutro, bila sam prilično umorna od puta i nenaspavana. Kosa mi je bila mokra, nisam imala nimalo šminke na sebi. U opuštenoj atmosferi, bez posebnih priprema, snimili smo nekoliko probnih fotografija i dvije od njih odabrane su za reklamnu kampnju. Bilo je tako moćno!“, otkriva ushićena glumica koju su proslavili filmovi Armageddon i Gospodar prstenova.

Novi Givenchyjev parfem je intenzivan, brutalan, u sav u rock'n'rollu. Dolazak u trgovine najavljen je za ožujak 2011.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se