Listopad 2023. na špici u znaku ključnih komada za jesen

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.10.2023.

0

Iako su temperature i proteklog vikenda bile malo iznad standarda za ovaj dio godine, na zagrebačkoj smo špici konačno vidjeli jednu pravu reviju velikih modnih hitova i inspirativnih kombinacija za jesen 2023.

Ljeto je ove godine odlučilo ostati na sceni i u listopadu, ali - iako su temperature i dalje poprilično visoke - tek ovog vikenda vidjeli smo jednu pravu, spontanu reviju ključnih komada i inspirativnih kombinacija za jesen 2023. A ta famozna i dugonajavljivana jesen uskoro bi, bar ako je vjerovati prognozama, mogla doći i u svom klimatološkom izdanju. A što će biti IN u periodu njene vladavine, na zagrebačkoj su nam špici pokazale dobro raspoložene i savršeno dotjerane ljepotice.

U prvom su planu komadi s efektom kože, od suknji do hlača, jakne nadahnute bajkerskim stilom, retro denim komadi, kaputići u smjelim bojama poput narančaste...

U kategoriji obuće također nije manjkalo uzbuđenja, uz bok trendovskim (mahom - bijelim) tenisicama, vidjeli smo niz trendovskih modela gležnjača i čizama iz novih kolekcija. Dojma smo da glavnu riječ vode modeli od brušene kože u bež boji (i srodnim nijansama) u kaubosjskom stilu.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Bila je to izvrsna subotnja špica, a objektiv našeg fotografa ulovio je više od trideset lookova koje vrijedi vidjeti. Uživajte u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano