Lisa iz Blackpinka nova je miljenica Hedija Slimanea

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 23.09.2020.

0

Foto: Hedi Slimane

Foto: Hedi Slimane

K-pop zvijezda Lisa iz južnokorejske grupe Blackpink prva je ambasadorica Celinea pod kreativnim vodstvom Hedija Slimanea, koji se osobno pobrinuo za fotografiju

Hedi Slimane je figura koja uvijek i svugdje privlači pažnju. Pamtimo njegove angažmane u Dior Hommeu i, posebno, Yves Saint Laurentu, koji su doveli do toga da ga magazin Vanity Fair 2018. proglasi jednim od "50 najutjecajnijih Francuza u svijetu". 52-godišnji Hedi u međuvremenu je ušao u novu modnu avanturu, postao je kreativni direktor dobro nam znanog francuskog branda Celine.

I sada nam stiže prva ambasadorica Celinea pod Hedijevim vodstvom. Kontroverzni francuski dizajner odabrao je k-pop zvijezdu Lisu, jednu od četiri članice južnokorejske k-pop grupe Blackpink.

Kampanja je bazirana na Lisinim crno-bijelim portretima koje je snimio osobno Hedi, a na kojima 23-godišnja pjevačica nosi jakne s trendovskim detaljima te kožu i denim komade.

Lisa za Celine

Lisa za Celine

"Za mene, Celine je bez premca. Hedi Slimane ima toliko talenata, od dizajniranja odjeće do fotografije", izjavila je Lisa.


VIŠE O TEMAMABlackpinkHedi Slimanek-popCeline
Povezano