Link by Ogi priziva božićno raspoloženje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.11.2021.

0

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Poznata hrvatska dizajnerica Ogi Antunac priziva božićno raspoloženje kroz tri uzbudljive priče svoje nove modne kolekcije

Neki od nas su jedva dočekali zimu zbog zimskih radosti dok su pak oni drugi jedva dočekali zimu zbog mogućnosti umatanja u najfinije tople materijale kojima nas već sezonama oduševljeva Link by Ogi. Ove zime Ogi je za nas pripremila 3 priče kroz koje provlači it materijale, pliš, šljokice i naravno kožu.

"Htjela sam u ovu limited edition kolekciju uklopiti sve one materijale u kojima se ja osjećam ugodno. Pliš, šljokice i koža savršeno se nadopunjuju u dnevnom i večernjem izdanju, a upravo je to poanta cijele ove kolekcije", objasnila nam je dizajnerica Ogi Antunac.

Nova božićna kolekcija napravljena je za sve one koji vole kombinirati komplete koji savršeno funkcioniraju kroz casual look, ali i koji se mogu transformirati u potpuno styling za neki izlazak.

Link by Ogi

Link by Ogi

Kako bi pokazala svu raskoš svog dizajna, Ogi je sve nadopunila svojim prepoznatljivim LINK statement jaknama koje su već godinama nezaobilazan modni detalj trendseterica.

Foto: Sanja Jagatić

Foto: Sanja Jagatić

Naša inovativna dizajnerica Ogi Antunac i ovoga puta obratila se talentiranoj fotografkinji Sanji Jagatić kako bi na najbolji mogući način pretočila svoj dizajn u prepoznatljiv vizualni stil koji već godinama njeguje. U ulozi modela našla se prekrasna Korina Brečić iz Talia agencije dok make up potpisuje Nina Pejnović.


VIŠE O TEMAMAOgi AntunacLink by OgiBožić 2021
Povezano