Link by Ogi Antunac kreće u osvajanje New Yorka i Las Vegasa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.01.2019.

1

LINK by Ogi Antunac

LINK by Ogi Antunac

Kolekcija je već poslana u New York; prva stanica je sajam u Las Vegasu, nakon kojeg se čeka predstavljanje u New Yorku tijekom NY Fashion Weeka

"Svake sezone nastojim otvoriti nove kreativne momente. Ove sezone naglasak je bio na boji; kao dizajnerica poznata sam po crnoj boji, ali smo dali naglasak na svjetlije tonove ovog puta" – započinje predstavljanje svoje nove kolekcije LINK by Ogi Antunac jesen/zima 2019/2020 dizajnerica Ogi Antunac.

Foto: Maja Kljaić

Foto: Maja Kljaić

U kolekciji se pojavljuje svijetlo siva, bež i maslinasta boja, a posebno su dominante jakne kojima je posvećena velika pažnja te vizualno dominiraju kolekcijom, što je u skladu i s dosadašnjom prepoznatljivošću LINK-a, brenda poznatog po 'cool jaknama'.

Styling: Petar Trbović

Styling: Petar Trbović

Kolekcija je već poslana u New York; prva stanica je sajam u Las Vegasu, nakon kojeg se čeka predstavljanje u New Yorku tijekom NY Fashion Weeka. Paraleno s time, kolekcija će biti predstavljena u Düsseldorfu u Njemačkoj te Kanadi putem showrooma.

Model: Petra Ugljarević / Relatum Model

Model: Petra Ugljarević / Relatum Model

Kao i svake sezone, vizualni identitet kampanje potpisuje fotografkinja Maja Kljaić, koja se ovog puta odlučila za tehniku digitalnog kolaža, kako bi se odmaknuli od uobičajenih fashion formi.

Kosa: Anamarija Knezović za GT salon

Kosa: Anamarija Knezović za GT salon

Riječ je o sredstvu likovne artikulacije kojim su se koristili kubisti početkom 20. stoljeća za izradu svojih avangardnih djela, što se sjajno naslonilo na skulpturalnost LINK modela i plastičnost tkanine. Segmenti kolekcije, tekstura i elementi su preuzeti iz klasičnih fotografskih zapisa, uobičajenih prilikom snimanja lookbooka.

Make-up: Mirta Pejić

Make-up: Mirta Pejić

Svaki od 8 kolaža predstavlja jedan od sektora kolekcije i na taj način priča priču imagea branda.


VIŠE O TEMAMAMaja KljaićOgi AntunacPetra UgljarevićRelatum Model
Povezano