LG predstavlja elegantni G3 Beat

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.07.2014.

1

LG G3 Beat

LG G3 Beat

Varijanta druge generacije napredne serije G nudi najbolje od značajki, funkcija i prednosti uređaja G3

LG Electronics (LG) jučer je najavio službeno predstavljanje varijante LG-jevog hvaljenog pametnog telefona LG G3 – uređaja LG G3 Beat, koji pripada srednjoj klasi.

LG G3 Beat namijenjen je potrošačima koji traže pametni telefon iz rastućeg segmenta uređaja srednje klase, a zahtijevaju odličan uređaj koji je kompaktniji, a dovoljno snažan kako bi pokretao najpopularnije aplikacije. Uz brz razvoj tehnologije, sada je moguće u nižem cjenovnom rangu ponuditi pametni telefon koji nudi sve to. LG G3 Beat zadržava najbolje značajke i funkcije uređaja G3 bez kompromisa kad je riječ o svakodnevnom korištenju.

Dokazujući da manje može biti više, LG G3 Beat dolazi s najvećim u klasi 5,0-inčnim HD IPS zaslonom koji zauzima čak 74,1 posto prednje površine što je najviše u segmentu pametnih telefona srednje klase. Tu je i impresivno tanak okvir i moćna baterija kapaciteta 2.540 mAh. Zahvaljujući dizajnu Floating Arc, prvotno predstavljenom na uređaju LG G3, karakteriziraju ga glatke, zakrivljene bočne strane te postupno tanji rubovi za ultimativnu udobnost pri držanju u ruci.

Među istaknutim prednostima uređaja LG G3 Beat su:


- Laser Auto Focus koji omogućava fokusiranje brže nego ikad mjerenjem udaljenosti između kamere i objekta pomoću laserske zrake

- Touch & Shoot koji skraćuje proces od dva koraka – jedan dodir zaslona pokreće i fokusiranje i fotografiranje

- Gesture Shot koji omogućava fotografiranje pomoću gesti – stiskanje šake ispred kamere pokreće odbrojavanje od tri sekunde prije snimanja

- Smart Keyboard koji uči kako korisnik tipka za brži unos uz reduciranje pogrešaka pri tipkanju za do 75 posto

- QuickMemo+ koji omogućava stvaranje bilješki i skica kako bi korisnici mogli izraziti svoju kreativnost.

LG G3 Beat će od 18. srpnja biti dostupan u Južnoj Koreji, a u mjesecima koji slijede dolazi na tržišta u Europi i državama CIS-a gdje će se prodavati pod nazivom LG G3 S. Cijene i detalji o dostupnosti u Hrvatskoj bit će objavljeni naknadno.


VIŠE O TEMAMALGmobitelismartphoneLG Electronics
Povezano