LG Optimus L5 uskoro i u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.06.2012.

0

LG Optimus L5

LG Optimus L5

LG Optimus L5 pokreće Googleov najnoviji operacijski sustav Android Ice Scream Sandwich

LG Optimus L5, član LG-jeve L-serije elegantnih i modernih pametnih telefona, prvo će biti dostupan na odabranim europskim tržištima, i to već tijekom lipnja.

LG Optimus L5

LG Optimus L5

Uređaj će se moći kupiti u Velikoj Britaniji, Njemačkoj i Francuskoj, zatim na tržištima Zajednice Neovisnih Država, a potom na Srednjem istoku i u Aziji, prije nego stigne u Srednju i Južnu Ameriku. U Hrvatskoj će ga se moći nabaviti od sljedećeg tjedna u Vip ponudi.

U skladu s filozofijom elegantnog dizajna serije L-Style, LG Optimus L5 je idealan spoj stila i tehnologije. Ima tanko kućište od svega 9,5 mm, a dolazi s intuitivnim i inteligentnim značajkama kao što su tehnologija NFC Tag&Play (u Europi i Sjevernoj Americi) za mobilnu trgovinu i peer-to-peer dijeljenje datoteka ili Dual SIM (samo u Aziji, Srednjoj i Južnoj Americi, ZND-u, na Srednjem istoku).

LG Optimus L5 pokreće Googleov najnoviji operacijski sustav Android Ice Scream Sandwich, a ima pregledni 4–inčni zaslon, najbolji u klasi. Novo sučelje omogućava upravljanje uređajem s tek nekoliko dodira prstom – tako korisnici uz QuickMemoTM mogu u trenu stvarati bilješke na zaslonu bez otvaranja posebnih aplikacija.

"LG Optimus L5 je pametni telefon koji nudi izvanrednu i privlačnu kombinaciju dizajna, prikaza, performansi, trajanja baterije i cijene", rekao je dr. Jong-seok Park, predsjednik Uprave kompanije LG Electronics Mobile Communications. "Ovaj uređaj, zajedno s drugim proizvodima iz L-serije, posebno će se svidjeti zaljubljenicima u modu diljem svijeta."


VIŠE O TEMAMALG OptimusJong-seok ParkmobitelismartphoneAndroid
Povezano