LG G3 bit će dostupan u tri boje

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.05.2014.

1

LG G3

LG G3

LG Electronics (LG) lansirao je jučer nasljednika tvrtkine uspješnice LG G2 – željno iščekivani pametni telefon G3

Predstavljen na događanjima u šest gradova diljem svijeta – Londonu, New Yorku, San Franciscu, Seulu, Singapuru i Istanbulu – LG G3 mijenja definiciju globalnog pametnog telefona za globalne potrošače.

U skladu s  konceptom Simple is the New Smart, LG G3 je rezultat istraživanja potrošača temeljenog na LG-evoj filozofiji razvoja proizvoda – Učimo od vas. LG G3 je osnažen svim najboljim od trenutno dostupne tehnologije te pruža dosad najambicioznije korisničko iskustvo.

"Najpametnija inovacija na brzorazvijajućem tržištu pametnih telefona je stvaranje sklada između tehnologije i pojednostavljenog korisničkog iskustva", rekao je s Jong-seok Park, predsjednik Uprave kompanije LG-ja, te dodao: "LG G3 je rezultat naših napora da tu ideju pretvorimo u opipljiv proizvod. I izuzetno smo zadovoljni rezultatom".

Napredna kamera uređaja G3 od 13 MP s tehnologijom OIS+ dizajnirana je kako bi brzo i jednostavno uhvatila posebne trenutke kad god se pojave. Ovo omogućava inovativan Laser Auto Focus, prvi svoje vrste u industriji pametnih telefona. Uz ovu tehnologiju uređaj G3 fotografira najbolje trenutke – čak i u lošim svjetlosnim uvjetima – mjerenjem udaljenosti između objekta i kamere pomoću laserske zrake. Tako više nema mutnih fotografija koje nastaju kad kamera ne može odlučiti na koji se objekt treba fokusirati. U kombinaciji s naprednom tehnologijom OIS+, predstavljenom na uređaju G Pro 2, G3 će zasigurno impresionirati i one najzahtjevnije.

Dizajn Floating Arc uređaja G3, uz ergonomski luk i tanak bočni profil, osigurava iznimnu udobnost pri držanju i jednostavnost korištenja jednom rukom. Stražnja tipka ostaje obilježje LG-eve inovativne filozofije dizajna, a tu su i novi dizajn tipke za uključivanje te onih za glasnoću, kao i premium kvaliteta materijala i završne obrade. LG je ujedno unaprijedio sofisticirane tehničke značajke smještene ne pozadini organizirajući ih u jednostavan raspored u skladu s uravnoteženim dizajnom uređaja G3. Uz elegantno metalik kućište s mat završnom obradom, G3 izgleda čisto, bez otisaka prstiju, a bit će dostupan u tri atraktivne boje: crnoj, bijeloj i zlatnoj.


VIŠE O TEMAMALG G3pametni telefoniJong-seok ParkLG Electronicsmobilni telefoni
Povezano

LG i Google predstavili Nexus 5X

Snažne i brze performanse

LG i Google predstavili Nexus 5X