Letu štuke u novim unplugged aranžmanima u Tvornici

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.06.2014.

0

Letu štuke

Letu štuke

Sarajevski bend Letu štuke dolazi u Zagreb 14. lipnja u Tvornicu kulture u 22 sata

Nešto manje od dva tjedna prije zagrebačkog koncerta, gotovo su rasprodane jeftinije ulaznice za najveće fanove. Letu štuke će premijerno u Zagrebu izvesti svoje najveće hitove i to u novim unplugged aranžmanima, a pridružit će im se i gosti. Intimnija atmosfera ovog koncerta učinit će ovaj nastup Letu Štuka uistinu posebnim iskustvom te će publika uživati u starijim hitovima u novom ruhu. Unplugged nastupi u regiji će se snimati, da bi band mogao objaviti unplugged album, ujedno i njihov prvi live album.
Vođa benda Dino Šaran najavio je dugoočekivanu svirku: "Uvijek pravim kontra potez. Prije je bila elektronika, sad ide nešto potpuno čisto, bez struje. S unpluggedom radimo nekakvu reviziju svog dosadašnjeg rada i pročiščavanja aranžmana tako da pjesme isplivaju same od sebe, bez tih popratnih produkcijskih elemenata."
Uz osnovne članove banda kojeg čine Dino Šaran (vokal,gitara), Djani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara), na unpluggedu će  im se pridružiti i Igor Pavlica na trubi (ex. Jinx, Haustor), Vanja Petrov s violinom i Eso Bratović na gitari (ex "Skroz").

Prvih 200 ulaznica je u prodaji po cijeni od 50 kuna, nakon čega će cijena u pretprodaji biti 65 kuna. Na dan koncerta na ulazu Tvornice cijena će iznositi 80 kuna.

VIŠE O TEMAMALetu štukeDino Šarankoncerti u ZagrebuTvornica kulture
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se