Letu Štuke 26. studenog u Rijeci

Piše: CroModa, Zagreb, Rijeka
Objavljeno 11.11.2011.

0

Letu Štuke

Letu Štuke

Krajem 2009. nastupili su u Rijeci...Kritike koncerta bile su odlične, a oni su obećali da će se uskoro vratiti. Planirani randez-vous s riječanima zakazan je za subotu, 26. studenog od 21 sati u klubu Stereo.

Njihov posljednji album "Brojevi računa" izdan je u svibnju ove godine i mahom je osvojio kritiku i slušateljstvo. Radijske postaje do sada su odlično prihvatile svaki od tri službena singla "Brojevi računa", "Nikog nema tu" te "U ovom svijetu". Socijalni motivi koji precizno opisuju stanje u društvu te emotivni ljubavni motivi daju njihovim pjesmama živost i ono su što ih karakterizira te po čemu su prepoznatljivi. A glazbenu ljubav s publikom vode još od prvih albuma, „Minimalizam” i „Proteini i ugljikohidrati”, u izdanju Menarta.

Mnogi koji poznaju rad Štuka rekli bi: "Šteta da im pjesme ne liježu na prvu, bili bi i puno veće zvijezde". Ali možda je ovako bolje, jer kvalitetni i duboko promišljeni materijali često imaju teži put da dođu do šireg auditorija. Kako Štuke zvuče uživo, najbolje znaju svi koji su već bili na njihovim koncertima, a zašto bend uživa status koncertne atrakcije trebali biste provjeriti prvom prilikom. Pa neka to bude ova riječka. Uostalom, pitajte one koji su bili prethodni puta u Stereu, oni znaju sve.

Ulaznice za koncert možete kupiti po cijeni od 50 kn u Dallas shopu Rijeka, Splitska 2a. Na ulazu u klub ulaznica će iznositi 70 kn. Vrata kluba otvaraju se u 22 sata.


VIŠE O TEMAMALetu ŠtukeMenartRijekaklub Stereokoncerti
Povezano