Lenovo IdeaPad S10-3t u Mikronisu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 12.03.2010.

0

Lenovo IdeaPad S10-3t korisnike će ponajprije osvojiti svojim zaslonom od 10,1 inča osjetljivim na dodir, formata 16:9, koji se može rotirati za 180 stupnjeva, a ujedno i preklopiti.

Lenovo IdeaPad S10-3t

Lenovo IdeaPad S10-3t

Lenovo IdeaPad S10-3t korisnike će ponajprije osvojiti svojim zaslonom od 10,1 inča osjetljivim na dodir, formata 16:9, koji se može rotirati za 180 stupnjeva, a ujedno i preklopiti.

Prvi netbook sa zaslonom osjetljivim na dodir, Lenovo IdeaPad S10-3t, stigao je u Hrvatsku, a kupcima će ga prvi ponuditi notebook centar Mikronis i to po cijeni od 3.899 kuna. Ovaj netbook predvodnik je nove generacije prijenosnika bogatih multimedijalnih mogućnosti koji kombiniraju prenosivost, eleganciju, najnovije tehnologije i vrhunske performanse.

Lenovo IdeaPad S10-3t korisnike će ponajprije osvojiti svojim zaslonom od 10,1 inča osjetljivim na dodir, formata 16:9, koji se može rotirati za 180 stupnjeva, a ujedno i preklopiti. Na taj način pretvara se u tablet prijenosnik nudeći mnoštvo novih načina korištenja u svakodnevnom radu. Ugrađeni touchpad izveden je iz jednog dijela s potpunom podrškom za multi-touch, čime se omogućuje jednostavan i brz pregled fotografija, slušanje glazbe, gledanje video sadržaja ili čitanje elektroničkih knjiga.

Lenovo IdeaPad S10-3t

Lenovo IdeaPad S10-3tOsobit doživljaj upotpunit će i ugrađena podrška za 5.1 zvuk i Dolby tehnologiju, koja će osigurati surround zvuk odlične kvalitete. Posebna tehnologija Lenovo NaturalTouch omogućuje intuitivno upravljanje operativnim sustavom Windows 7 Starter uz pomoć dodira prsta, dok funkcija Quick Start 2.0 omogućuje iznimno brzo uključivanje računala te pristup aplikacijama i internetu bez pokretanja Windowsa.

Ovaj inovativni netbook pokreće Intelov procesor Atom novije generacije N450 brzine 1,66 GHz s 512 KB cachea, a sadrži i gigabajt DDR2 667MHz radne memorije proširive do 2GB. Tvrdi disk kapaciteta 250 MB omogućit će pohranu velike količine željenog sadržaja, a masa od samo 1,25 kg te autonomija od čak četiri sata olakšat će vlasniku korištenje ovog netbooka u bilo kojoj prilici – u uredu, kod kuće ili tijekom putovanja.

Uz sve impresivne karakteristike, Lenovo IdeaPad S10-3t odlikuje i moderan dizajn kućišta, koje će dodatno zaštititi IdeaPad navlaka koju Mikronis daruje svakom kupcu.

Povezano