Lejla Filipović u novoj kampanji za Cataleyu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.11.2021.

0

Foto: Matea Smolčć

Foto: Matea Smolčć

Nježnu, a snažnu Cataleya ženu savršeno je utjelovila Lejla Filipović, zaštitno lice recentne Cataleya kolekcije

Martina Ješe, svojom novom kolekcijom još jednom  potvrđuje da profinjena elegancija nikada ne izlazi iz mode. Krojevi su, kako smo to već navikli od branda Cataleya, izuzetno ženstveni i senzualni, a kao i uvijek naglasak nije na mnoštvu detalja, već na beskompromisno kvalitetnim tkaninama, čija je luksuznost dodatno istaknuta divnom paletom boja koje su sada već i zaštitni znak Cataleyinih kolekcija.
Monokromatske kreacije u vibrantnoj  ljubičastoj, ili ružičastoj boji, kao i čarobna dugačka crvena haljina pravi su “head turner” i savršen izbor za modernu i samosvjesnu ženu, a kreacije u crnoj i taupe nijansi više će odgovarati ljubiteljicama prigušene senzualnosti.     
Linija tijela je naglašena, detalji na haljinama su vrlo diskretni, Cataleya Ženu stavlja u prvi plan.

Make up: Sanja Agić

Make up: Sanja Agić

Naglasiti ženstvenost, a pritom  izgledati moćno i samopouzdano ne žrtvujući pritom ni udobnost ni profinjenost, zasigurno je želja svake moderne žene, a upravo to je sama nit vodilja koja se proteže kroz sve Cataleyine kreacije.

Nježnu, a snažnu Cataleya ženu savršeno je utjelovila Lejla Filipović, zaštitno lice recentne Cataleya kolekcije, a koja senzualnošću u kreacijama Martine Ješe naprosto oduzima dah.

Lokacija: Pločnik bar

Lokacija: Pločnik bar

Profinjenu i bezvremensku ljepotu,  kako kolekcije tako i njenog zaštitnog lica, dodatno je naglasio prostor u kojem je kampanja snimana, Pločnik bar, mjesto koje svojim interijerom baš kao i Cataleya svojim kreacijama, vješto sjedinjuje elegantno i moćno.

VIŠE O TEMAMALejla FilipovićCataleyaMartina Ješe




Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se