Lei Lou vas čeka u ljetnom pop-up storeu u Opatiji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.07.2021.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

U sklopu projekta Liburnia mogu se pronaći i mirisne svijeće koje potpisuje naša svestrana tenisačica Donna Vekić

Opatija, jedna od najljepših ljetnih pozornica na svijetu, postala je ovo ljeto i primamljiva modna kulisa i to s domaćim potpisom.
Za to se pobrinula Aleksandra Dojčinović, koja je u sklopu tamošnjeg luksuznog hotela Ambasador otvorila Lei Lou pop-up store, koji će ovo ljeto domaćim i stranim fashionisticama nuditi neke od najljepših komada ovog brenda.
U sklopu projekta Liburnia mogu se pronaći i mirisne svijeće koje potpisuje naša svestrana tenisačica Donna Vekić.

"Volim ovakve suradnje, pogotovo ljeti kada sve živi nekim drugačijim žarom i kada smo svi puno opušteniji i druželjubiviji. Osim toga, nije tajna da obožavam Opatiju i uvijek joj se rado vraćam, a sada ću zbog posla u njoj boraviti još češće, čemu se jako veselim. Potrudili smo se našem kutku u Ambasadoru dati pravi Lei Lou štih i uredili smo ga točno onako kako bi izgledao jedan kutak našeg novog, nedavno otvorenog dućana u Ilici 15." - otkrila nam je Dojčinović, koja će u sklopu ovog Liburnijinog hotelskog bisera poklonicama svog brenda ponuditi ženstvene haljine za najljepša ljetna događanja, ali i torbe, cipele i modne dodatke sa svojim potpisom.

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

"Ljeto je u punom zamahu, život i turisti vratili su se na našu obalu i ovo je jedan lijep način da se dva hrvatska brenda spoje i ponude gostima kao suvenir i najljepša uspomena s ljetovanja na Jadranu." - zaključuje dizajnerica.

VIŠE O TEMAMAAleksandra DojčinovićLei LouOpatija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se