Larie novom kolekcijom utjelovljuje neviđenu rusku bajku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.12.2019.

0

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Larie predstavlja svoju 10. kolekciju koja će, uz rođendanski sjaj, blještavilo i ženstvenost, oduševiti sve žene koje ne žele ostati nezamijećene

Hrvatska dizajnerica Marina Matić ponovno oduševljava visokim estetskim standardima, a inspiraciju za jubilarnu modnu strastvenost pronašla je u senzacionalnoj Rusiji: "Ruskinje, najintrigantnije žene svijeta, oduvijek su imale savršen spoj sjajnog glamura I misteriozne elegancije. Upravo takvom atmosferom odiše nova kolekcija koja se protivi modnoj monotoniji i uvlači nas u svijet jedinstvenog raskoša uz dozu sofisticiranog seksepila", kaže Marina.

Jedan od zaštitnih znakova Marininog dizajnerskog izričaja je svakako usmjerenost na detalje i neizmjerna pažnja koju posvećuje svakom centimetru kreacije.

U želji da svaka haljina bude unikatno djelo, Larie kolekcija ponovno utjelovljuje visokokvalitetne materijale: profinjena čipka, metri tila te upečatljive trake samo su neki od detalja zbog kojih sve Larie kreacije ostavljaju nezaboravan dojam.

U glavnim su ulogama Hannan Redžepagić, Karmela Lenić i Dora Sabljić

U glavnim su ulogama Hannan Redžepagić, Karmela Lenić i Dora Sabljić

Dizajnerica se poigrala bogatom paletom boja od kojih predvode zlatna, srebrna, ljubičasta te  neizostavna kraljica elegancije – crna.

Larie

Larie

Kao i svaka prethodna, jubilarna kolekcija skriva brojne posebnosti. Jedna od njih su svakako koktel haljine s nezaobilaznim "puf" rukavima koje će zasigurno postati must-have za novogodišnju proslavu, ali druga specijalna događanja na kojima želite zablistati.

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Osim sezonske kolekcije za jesen/zimu (2019/2020), u kampanji su se našle i predivne Larie vjenčanice koje su udobnim i upečatljivim čipkama pridonijele nesvakidašnjoj glamuroznoj decentnosti. Uz njih će se zasigurno svaka djevojka osjećati kao princeza na svoj poseban dan, a zbog njihove profinjene kvalitete neće nedostajati ugode i opuštenosti kojoj svaka mlada teži.

Larie

Larie

Za snimanje kampanje, Marina je odabrala popularan prostor Teatar bara ukrašenog crvenim barušom koji naglašava rusku strastvenost na prigodan način. Priču je tradicionalno upotpunila i fotografkinja Karmen Poznić, a Hannan Redžepagić, Karmela Lenić i Dora Sabljić zablistale su u ulogama ruskih modela za čiji su se look pobrinule vizažistica Dijana Sajko, te studio Keune uz Tanju Kuštović zaduženu za frizure.

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Da dizajnerica zaista veliku pažnju posvećuje detaljima govore i ručno rađeni ukrasi za kosu Perlet koje je sama primijetila tijekom stvaranja kolekcije. Također, ponovno smo se uvjerili kako uz dizajnersku profesiju, Marini odlično stoji i uloga modela koja svakako na jedinstven način zaokružuje ovu senzacionalnu rusku bajku.


VIŠE O TEMAMAMarina MatićKarmen PoznićHannan RedžepagićKarmela LenićDora Sabljić
Povezano