Lana zasjala u trendi gležnjačama i hlačama sa zakovicama

Piše: CroModa, Foto: Goran Matijašec i Sara Dombre
Objavljeno 11.05.2016.

90

Brojni poznati otkrili su čaroban svijet odgovornog načina brige o sebi izvana i iznutra, a najveću pozornost privukla je atraktivna Lana Jurčević

Dugi niz godina, moderni saloni ljepote Ruža Institut Kérastase i Ruža Essentials predstavljaju apsolutni luksuz, stručnost, tehnološka dostignuća i individualni pristup njezi kose i vlasišta. U neprekidnoj potrazi za boljitkom kojeg želi pružiti klijentima te inspirirana svjetskim beauty trandovima, sinoć je u Dežmanovoj 5 Ruža lansirala prvi inovativani organski koncept Lifestyle salona u Hrvatskoj - Ruža Pure Aveda Lifestyle. Tom su se prilikom mnogobrojni klijenti i gosti iz javnog života, kao što su Branka Krstulović, Bojana Gregorić, Ivana Vrdoljak Vanna, Renata Sopek, Nikola Milojević, Ecija Ivušić, Lana Jurčević, Ana Miščević, Kristina Krepela te voditeljica Tatjana Jurić upoznali s jedinstvenom ponudom na našem tržištu. Otvorenje  pod motom ''Organic is orgasmic'' uveličali su i posebni gosti, svjetski supermodel Kartika Luyet, direktor Avede za Italiju Gerardo Lionetti te generalni direktor Kure Bazaara Christian David.
Vrhunsku uslugu u novom Lifestyle salonu nadopunili su i stručnjaci Ayurvedske medicine, nutricionisti, instruktori joge i osobni treneri.  Osim brige za kosu, novi organski salon brine i o njezi ruku. Za predivne ruke i nokte, koriste se Kure Bazaar i The Good Nail Philosophy lakovi koji ne oštećuju nokte, već ih njeguju.
Ruža Pure Aveda Lifestyle salon oduševljava vrhunskom uslugom i ponudom svjetskih brendova, kao svojim čarobnim ambijentom u najatraktivnijem djelu grada. Ova oaza mira zove na odmor od stresne svakodnevnice, te poziva na brigu o samima sebi.

VIŠE O TEMAMALana JurčevićRuža Pure AvedaRenata SopekBranka BebićBojana GregorićEcija IvušićIvana Vrdoljak VannaNikolina Kisić MamićKristina KrepelaTatjana JurićRuža Pure Aveda
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se