Lagerfeld i Armani oduševljeni Lady Gagom: 'Ona se bori protiv dosade!'

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 07.01.2012.

0

Gagina kolumna za časopis V

Gagina kolumna za časopis V

Modne legende Karl Lagerfeld i Giorgio Armani na stranicama magazina V ispisali su prave hvalospjeve na račun Lady Gage

Umjesto očekivane klasične pete po redu kolumne za magazin V, pop zvijezda Lady Gaga odlučila se za drugačiji pristup. Prepustila je slavnim dizajnerima s kojima surađuje da napišu poneku crticu, pa su se tako na stranicama časopisa, koji je ovog mjeseca u znaku glazbe, oglasili Giorgio Armani, Manish Arora iz Paco Rabannea i legendarni Karl Lagerfeld.

Svijet ne bi bio isti bez Lady Gage, jer Gaga je - Lady!

"Lady Gaga je svijetu ponudila sjajnu glazbu i svoj talent, ali meni se ipak najviše sviđa što se bori protiv dosade i banalnosti. Ona uvijek ide korak ispred, nudi inspiraciju i izlazi iz standardnih okvira mode. Nešto bi u današnjem svijetu nedostajalo kada ne bi bilo Lady Gage, jer Gaga je - Lady!", napisao je Karl Lagerfeld.

Riječi hvale nije štedio ni njegov talijanski kolega Giorgio Armani. "Uvijek je sjajno raditi s Gagom, jer ona potiče moju maštu na kreiranje posebnih kotima. Lady Gaga je umjetnica sa jakom osobnošću i nevjerojatnom scenskom pojavnošću. Privukla me njezina opčinjenost modom i dizajnom koja ne poznaje nikakve granice i koja je definitivno ključni sastojak njene karijere", nahvalio je Gagu Armani.


VIŠE O TEMAMALady GagaGiorgio ArmaniKarl LagerfeldManish Aroramagazin V
Povezano