Lady Gaga: Depresija me uništila, osjećala sam se kao da umirem!

Piše: Tea Marić, Zagreb, New York
Objavljeno 05.02.2014.

0

Lady Gaga za Harper's Bazaar

2014. godina je novog početka za Lady Gagu. Slavna pjevačica pozirala je pred objektivom Terryja Richardsona za Harper's Bazaar.

Lady Gaga za Harper's Bazaar

2013. je za Lady Gagu bila prilično mirna, ali već sam početak 2014. donosi pozitivne turbulencije. Nakon razlaza da svojim dugogodišnjim menadžerom Troyom Carterom, trećeg studijsko albuma (Artpop) te najave velike turneje koja započinje na proljeće, svježa i energična Gaga osvanula je na ožujskoj naslovnici magazina Harper's Bazaar odjevena u top i suknju marke Saint Laurent s poptisom Hedija Slimanea. S druge strane objektiva posao je značački odradio genijalni Terry Richardson.
"Postala sam vrlo depresivna potkraj 2013. godine. Iscrpljena od borbe s ljudima, nisam mogla osjetiti ni otkucaje vlastitog srca. Bila sam ljuta i cinična, osjećala sam neku duboku tugu. Jednostavno, kao da sam se prestala boriti. Ali, 1. siječnja sam se probudila, zaplakala, pogledala u ogledalo i rekla: 'Znam da se ne želiš boriti. Znam da misliš da ne možeš, ali već si to radila prije! Znam da je bolno, ali ovu depresiju ne možeš preživjeti tek tako", ispovijedila se Gaga u intervjuu za Harper's Bazaar.
"Stvarno sam se osjećala kao da umirem, kao da se polako gasim. Ali onda sam samoj sebi rekla da se moram boriti. Zbog sebe, zbog svoje glazbe, zbog fanova... Zbog obitelji. Depresija ti ne uzima talent, samo čini da ga teže nađeš. Ali uvijek ga nekako nađeš. Tuga ne može uništiti ono dobro u meni, pronašla sam jedan mali tračak svjetla", dodala je Gaga.

VIŠE O TEMAMALady GagaHarper's BazaarTerry RichardsonTroy Carter

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se