Laar design: Pulski modni brand iza kojeg stoje mama i kćer

Piše: CroModa, Zagreb, Pula
Objavljeno 31.03.2014.

70

Kampanju za kolekciju snimio je Robert Blašković, dok su uloge modela preuzele Ana-Lea Janžić i Mia Belušić

Laar design novi je brend na hrvatskoj modnoj sceni. Laar nam stiže iz Pule i iza njega stoje dvije žene, i to mama i kćer, a naziv samog branda je skraćenica (ili možda točnije - akronim) njihovih imena - LeaAnaRenata.
Laar je dvojac koji svaki na svoj način implementira sebe u njega, Ana-Lea promišljanjem osamnaestogodišnjakinje unosi street style i urbani doživljaj mode, a Renata prepoznatljive teksture, senzibilitet i mekoću u odabiru forme. Izbor je uvijek organza, taft, koža, svila, koža, lan...
Kolekcija kojom se po prvi puta predstavljaju javnosti je ona za sezonu proljeće/ljeto 2014.godine.

Cijela kolekcija je bazirana na asimetriji te pročišćenim linijama. Boje u ovoj priči su tzv. "neboje", koje imaju funciju isticanja forme odjevnog predmeta, u kojem ponekad dominaciju preuzimaju voluminizirane ideje samog kroja. U kolekciju je unošen motiv maslinovog drveta. Zahvaljujući podneblju gdje stvaraju to se nekako samo po sebi i nameće, te pločice od maslinovog drveta na odjeći za Renatu znače život u skladu s prirodom te ukazivanje na njenu ljepotu.

Kampanju za kolekciju snimio je Robert Blašković, dok su uloge modela preuzele jedna od osnivačica brenda, Ana-Lea Janžić (Sonic Models) i Mia Belušić (Tijara/Sonic Models).

Kampanja je snimljana u predivnoj High Tech Villi Marii u Pješčanoj Uvali, Pula, Istra.

VIŠE O TEMAMAMia BelušićAna-Lea JanžićLaar designRobert Blašković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se