La Roche-Posay Nutritic njeguje suhu kožu lica

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.12.2011.

0

La Roche-Posay Nutritic

La Roche-Posay Nutritic

Za njegu suhe i vrlo suhe kože lica La Roche-Posay predstavlja Nutritic, njegu koja preoblikuje suhu kožu i ponovno izgrađuje njenu zaštitnu pregradu

La Roche-Posay Nutritic
preoblikuje sva 4 znaka suhe kože nakon mjesec dana: osjećaj zatezanja, osjetljivost kože, pomanjkanje elastičnosti i hrapavost.

La Roche-Posay Nutritic

La Roche-Posay Nutritic

Ova iznimno nježna krema sadrži kompleks Biolipida sastavljen od 11 bioloških lipida. Hranjiva i lagana, udvostručuje strukturu lipida gornjih slojeva kože, a rezultat je optimalna moć upijanja bez masnih tragova na koži.

Trenutno preoblikovanje

Nutritic odmah prodire u kožu bez masnih tragova na njenoj površini: hrapavost se u trenu smanjuje, a površina kože postaje glatka. Biolipidi prodiru u različite slojeve epidermisa i ublažavaju osjećaj zatezanja. Svakim nanošenjem Biolipidi pomažu u jačanju prirodne zaštitne barijere kože. Voda je zadržana u epidermisu, a rezultat je meka i hidrirana koža. Prirodna zaštitna barijera ojačana je i zaštićena od agresivnih vanjskih čimbenika.

Njega Nutritic dostupna je u dvije teksture koje se razlikuju u koncentraciji hranjivih biolipida koja je prilagođena različitim stupnjevima suhoće kože – suha i vrlo suha koža.

Nutritic s 2,5 %-tnom koncentracijom Biolipida je primjeren za umjereno suhu kožu praćenu čestim osjećajem zatezanja, osjetljivošću te grubim i suhim predjelima.

Nutritic s 5 %-tnom koncentracijom Bioplipida je primjeren za izrazito suhu kožu sa stalnim osjećajem zatezanja i nedostatkom elastičnosti, osjetljivošću te grubim, suhim predjelima koji se ljušte.

Kako bismo spriječili problem suhih usnica, potrebno je redovito vlaženje i ponovno stvaranje njihove zaštitne pregrade. Izabrat ćemo preparate za njegu i zaštitu suhih usnica sa sastojcima koji obnavljaju zaštitni sloj usnica i zadržavaju vodu kao što je Nutriric levres.

Zlatno pravilo njege i zaštite kože ruke jest redovita uporaba kreme za njegu kože koja sadrži hidratantne i hranjive sastojke koji dokazano njeguju, obnavljaju i štite kožu u ekstremnim vremenskim uvjetima – a za to je idealana LIipikar Xerand.


VIŠE O TEMAMALa Roche-PosayNutriticBiolipidikoža licasuha kožaLipikar Xerandkreme
Povezano