La Nuit Trésor Musc Diamant nova je mirisna ljubavna priča

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.03.2019.

2

La Nuit Trésor Musc Diamant

La Nuit Trésor Musc Diamant

La Nuit Trésor Musc Diamant miris je s dosad neviđenom kombinacijom mošusnih nota koji ispisuje novu ljubavnu priču u režiji Lancomea

Miris su kreirali Amandine Marie, Christophe Raynaud i Honorine Blanc, troje vrhunskih parfumera koji su udružili snage kako bi uz pomoć sveprisutnog mošusa prikazali još jednu stranu ljubavi.
La Nuit Trésor Musc Diamant i La Nuit Trésor Eau de Parfum savršeno se nadopunjuju, baš poput yina i yanga.
La Nuit Trésor Eau de Parfum opojno je privlačan miris u notama prozračne maline, tamjana i vanilije, sa srcem satkanim od intenzivnog mirisa crne ruže. Kao ultimativni gurmanski drvenasto-cvjetni miris, u kontrastu je s blistavom ranojutarnjom svjetlošću senzualnog mirisa La Nuit Trésor Musc Diamant, koji osvaja raskošnom paletom mošusnih nota.

Foto: Lancome

Foto: Lancome

Gornje note otvara akord maline u kombinaciji s puderastom teksturom delikatnog apsoluta listova ljubičice, obogaćenih blistavim notama bijelog mošusa. Obavijajući ih daškom sofisticirane modernosti, ljubičica i malina odišu istinskom originalnošću, baš poput svake ljubavne priče.

U srcu mirisa krije se rijetka esencija damašćanske ruže. Ekstrakcijom njezinih latica dobiven je dragocjeni, opojni miris obavijen akordima frezije. Blistave note koje su kreirali parfumeri naglašene su delikatnim, prozračnim akordom latica jasmina, prožimajući ih jedinstvenom citrusnom svježinom.

Ovdje se ističe i karakteristična elegancija iznimne note bijelog mošusa koji u kombinaciji s toplim i pomalo drvenastim podtonovima reflektira snagu i odlučnost.

Donje note osvaja rajska satenasta bjelina sočnih i raskošnih mošusnih nota, zahvaljujući bijelom mošusu koji se provlači kroz sve slojeve parfema. Njegova puderasta mekoća ostavlja moćan i animalno privlačan miris. U kombinaciji s kremastom sandalovinom, akordima badema, daškom hipnotizirajuće vanilije i esencijom pačulija, istovremeno je intrigantan i nezaboravan te stvara novu ovisnost, intenzivnu poput ljubavne strasti.

VIŠE O TEMAMAženski mirisiLancomeženski parfemiAmandine MarieChristophe RaynaudHonorine Blanc
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se