La Lana lansirala prvi singl na engleskom, kako vam zvuči?

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 31.01.2020.

0

Foto: Screenshot, YouTube

Foto: Screenshot, YouTube

Lana Jurčević postala je La Lana, a danas je lansirala i svoj prvi singl pod novim umjetničkim imenom na engleskom jeziku. Ima li tu materijala za svjetski hit, procijenite sami.

Što je najavila, to je i učinila! Lana Jurčević potpisala je ugovor života s diskografskom kućom Warner Music te se iz Lane Jurčević transformirala u La Lanu. Potencijalnu svjetsku zvijezdu.
I stigao nam je i njezin prvi uradak, singl (koji prati i spot snimljen u Berlinu) 'So Messed Up'. Riječ je, kao što ćete i sami čuti i vidjeti, o još jednoj u nizu industrijskih pjesama na tragu slavne Due Lipe, a La Lanin performans podijelio je njene stare (i potencijalno nove) fanove. Jedni u ovom singlu zbilja vide potencijal za osvajanje svijeta, drugi smatraju da takvih 'pjesmica' na tržištu već ima previše.
Datum lansiranja spota će Lani, kako je sama izjavila, odsad biti važniji od rođendana. Pogledajte spot i sami prosudite ima li tu materijala za nešto veliko:


VIŠE O TEMAMALana JurčevićLa Lana
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se