Poznate Hrvatice u akciji za Humanitarni ormar

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.10.2023.

0

Lana Jurčević

Lana Jurčević

Hrvatski influenceri i celebrityji donirali su odjeću i druge predmete za Humanitarni ormar – šoping akciju od koje sav prihod ide udruzi Mali zmaj

Marijana Batinić, Petar Grašo, Lana Jurčević, Nika Turković, Andrea Andrassy, Anita Dujić, Tatjana Jurić, Saša Lozar, Marko Vuletić, Dora Martinović, Paula Sikirić, Rita Rumora, Jelena Glišić, Mirna Maras Batinić, Mirjana Mikulec, Ana Bacinger, Lejla Filipović, Borna Kotromanić, Tea Radić i mnoge druge poznate osobe iz javnog i Instagram života sudjeluju u ovogodišnjem, već tradicionalnom, buvljaku pod nazivom Humanitarni ormar koji će se ovog vikenda, u sklopu šestog izdanja sajma interijera InDizajn, održati u Areni Zagreb.

Poznati pjevači i pjevačice, TV lica, influenceri i poduzetnici donirali su svoju odjeću i druge osobne stvari koje će posjetitelji sajma moći kupiti i na taj način dati svoj doprinos radu udruge Mali zmaj. Na prodaju će biti haljine, jakne, suknje, kozmetika i drugi predmeti koji će sigurno razveseliti novog vlasnika ili vlasnicu. Naime, nakon nekoliko godina suradnje s udrugom Nismo same, organizatori sajma RTL Hrvatska i Studio Mirjana Mikulec interijeri ove godine su udružili snage s društvom za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece Mali zmaj. U udruzi kažu kako jedva čekaju sajam.

"Drago nam je što je InDizajn tim ove godine odabrao našu udrugu za suradnju i veselimo se sajmu i svemu što nas tamo čeka. Hvala i svim sudionicima koji su donirali njima drage odjevne i druge predmete te se na taj način uključili u ovaj zajednički projekt. Pripremamo i brojna izenenađenja na našem štandu i  zato pozivamo ljude da dođu, potraže nas i da pogledaju što smo im sve pripremili. Zajedno možemo puno, a djeca, naši štićenici to itekako znaju cijeniti. Oni su nam svima najzahvalniji", rekla je voditeljica i osnivačica udruge Martina Leopold.

Borna Kotromanić

Borna Kotromanić

Društvo Mali zmaj započelo je kao projekt nekolicine prijatelja u prosincu 2009. godine i to isključivo iz želje da uvesele što veći broj djece i da pomognu potrebitima. No vrlo brzo je njihovo djelovanje počelo obuhvaćati i sve širi krug ljudi, a nakon nekoliko uspješnih neslužbenih i neformalnih akcija odlučili su osnovati udrugu. Danas je iza njih puno uspješnih inicijativa koje su izazvale osmjehe na dječjim licima, a upravo su ti osmjesi njihova snaga i gorivo.

No, osim Humanitarnog ormara, posjetitelje ovogodišnjeg, šestog po redu, sajma InDizajn dočekat će više od 80 izlagača iz različitih industrija, prodajna dizajnerska ulica s predmetima domaćih kreativaca i produkt dizajnera pod nazivom Bazar, zanimljiva predavanja poznatih arhitekata, paneli s aktualnim temama iz svijeta dizajna interijera i arhitekture, izložba mladih umjetnika, kreativne radionice, Dječji kutak i drugi zanimljivi sadržaji.


VIŠE O TEMAMAhumanitarne akcijeLana JurčevićMirjana Mikulec
Povezano