Kultna 'Tračerica' se vraća, pogledajte trailer

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.11.2021.

0

Foto: HBO

Foto: HBO

Drugi dio prve sezone nove Max Original serije 'Tračerica' (Gossip Girl) imat će premijeru 26. studenog na HBO GO-u, kada u ponudu stiže sedma epizoda

Novu seriju je razvio Joshua Safran, pisac i izvršni producent originalne serije. Ova ekstenzija pop kulturnog klasika vraća nas na Upper East Side Gotovo, devet godina nakon što se izvorna blog stranica Tračerice ugasila, gdje nova je generacija tinejdžera privatne škole upoznata s nemilosrdnom i transformativnom stvarnošću neprestanog društvenog nadzora. Serija se temelji na bestselleru Cecily von Ziegesar i originalnoj seriji koju su razvili Josh Schwartz i Stephanie Savage.

Drugi dio Tračerice nastavlja istraživati koliko su se društvene mreže – i krajolik samog New Yorka – promijenili tijekom godina. U seriji glume Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak i Savannah Lee Smith. Joshua Safran je autor i scenarist serije, kao i jedan od izvršnih producenata uz Josha Schwartza, Stephanie Savage, Leslie Morgenstein i Ginu Girolamo, a koproducentica je Lis Rowinski.

Na HBO GO-u je dostupan i prvi dio sezone nove serije, kao i svih šest sezona originalne hit serije „Tračerica“ iz 2007. godine.
VIŠE O TEMAMATV serijeHBOTračericaGossip Girl Joshua Safran Cecily von Ziegesar
Povezano