Krhka i graciozna: Glumica Ivana Roščić za Borisa Pavlina

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.04.2013.

1

Boris Pavlin ime je koje iz sezone u sezonu oduševljava jedinstvenošću svog rada u Hrvatskoj, na predstojećem Cro-A-Porteru predstavit će svoju 17. samostalnu kolekciju

Krhke, gotovo eterične siluete Borisa Pavlina u nježnim nijansama ružičaste, vanilije i bijele, bezvremenske su u svojoj ženstvenosti.
Svileni organdiji protkani sitnim perlicama, najfinijom čipkom te svileni vez satkani su u sanjivu viziju žene koja egzistira na rubu mašte. Floralni motiv provlači se kroz čitavu kolekciju, kako konstrukcijski - krojevima koji asociraju na cvijetne pupoljke ili latice, tako i teksturalno- koketiranjem sa prozračnim, blago koloriranim te često gotovo prozirnim svilama. Na koncu se provlači i grafički - kroz odabir reljefnih čipki i veza koji jasno asociraju na proljetno budjenje prirode.
Graciozna poput leptira, Pavlinova je muza ove sezone sasvim neuhvatljiva, pomalo sjetna i nadasve tajnovita, a u kampanji za proljeće/ljeto 2013. savršeno ju je utjelovila mlada hrvatska glumica Ivana Roščić. Kako je dizajner htio za svoju kampanju nekoga jako krhkog s bezvremenskim crtama lica, tako se Ivana odmah nametnula kao idealan izbor.

Fotografije potpisuje Jurica Sertić, šminku Ana Rajić, a kosu salon Monet.

Revija Borisa Pavlina na Schwarzkopf Cro-A-Porteru na  rasporedu je u petak, 5. travnja 2013. u 20 sati u Laubi – kući za ljude i umjenost.

VIŠE O TEMAMAIvana RoščićBoris PavlinCroAPorterJurica SertićAna Rajićsalon MonetSchwarzkopf Cro-A-Porter
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se